MIDI v Cubase 4 vs FM8

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
wall1506
Příspěvky: 3
Registrován: 24 kvě 2011 18:25

MIDI v Cubase 4 vs FM8

Příspěvek od wall1506 » 01 čer 2011 21:19

Čau všichni.
Mám obrovskou prosbu. Nemám k dispozici momentálně midi keybord ( v servise).
Potřebuju nutně nahrát pár synth zvuků do jedné nahrávky ale za boha nemohu přijít na to proč mě to nenahrává.
Posílám fotku jestli si někdo ničeho všimne. Sem fakt totálně vytočenej trávím nad tím celý den.
Nastavený to mám snad správně nebo netuším. Nikdy sem bez kláves nenahrával lze to vůbec?
Zkoušel sem prohodit Vst instrument na battery 3 a tomi normálně funguje.Nahraju si co chci ale s Absynth a FM8to nejde fakt už nevím...

Díky moc za odpovědi!!!!
Přílohy
Bez názvu.JPG
Foto
Bez názvu.JPG (411.68 KiB) Zobrazeno 913 x

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: MIDI v Cubase 4 vs FM8

Příspěvek od biscuit » 01 čer 2011 21:44

jak jako nahravat bez klaves? jako klikanim na klavesnici vsti? to tezko ;)

wall1506
Příspěvky: 3
Registrován: 24 kvě 2011 18:25

Re: MIDI v Cubase 4 vs FM8

Příspěvek od wall1506 » 01 čer 2011 21:49

Su "začátečník"... přesně tak... potřebuju dva blbý zvuky nahrát a domixovat do nahrávky... tak poraď pls jak... říkám bez kláves sem ještě nenahrával tak jak mám vědět jestli to de nebo ne...

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: MIDI v Cubase 4 vs FM8

Příspěvek od komasix » 01 čer 2011 22:21

a klikámím na piano roll to nejde?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4590
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: MIDI v Cubase 4 vs FM8

Příspěvek od Amorph » 01 čer 2011 22:52

1) vytvoris si midi stopu
2) jako out(vystup) te midi stopy vyberes VSTi FM8
3) vyberes tool "tuzka" a nakreslis do te stopy event (nejlepe se zapnutym zarovnavanim na mrizku)
4) doubleclicknes na event, ten se ti otevre a uvidis vlevo pianorol a od nej vedouci mrizku na casove ose
5) do te mrizky zapises noty

wall1506
Příspěvky: 3
Registrován: 24 kvě 2011 18:25

Re: MIDI v Cubase 4 vs FM8

Příspěvek od wall1506 » 01 čer 2011 22:56

Amen....

Thx man

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: MIDI v Cubase 4 vs FM8

Příspěvek od Hammond » 02 čer 2011 06:39

Vies si bez keyboardu spravit aspon to midicko?

Odpovědět