Čau všichni.
Mám obrovskou prosbu. Nemám k dispozici momentálně midi keybord ( v servise).
Potřebuju nutně nahrát pár synth zvuků do jedné nahrávky ale za boha nemohu přijít na to proč mě to nenahrává.
Posílám fotku jestli si někdo ničeho všimne. Sem fakt totálně vytočenej trávím nad tím celý den.
Nastavený to mám snad správně nebo netuším. Nikdy sem bez kláves nenahrával lze to vůbec?
Zkoušel sem prohodit Vst instrument na battery 3 a tomi normálně funguje.Nahraju si co chci ale s Absynth a FM8to nejde fakt už nevím...
Díky moc za odpovědi!!!!
MIDI v Cubase 4 vs FM8
Re: MIDI v Cubase 4 vs FM8
jak jako nahravat bez klaves? jako klikanim na klavesnici vsti? to tezko 

Su "začátečník"... přesně tak... potřebuju dva blbý zvuky nahrát a domixovat do nahrávky... tak poraď pls jak... říkám bez kláves sem ještě nenahrával tak jak mám vědět jestli to de nebo ne...
a klikámím na piano roll to nejde?
1) vytvoris si midi stopu
2) jako out(vystup) te midi stopy vyberes VSTi FM8
3) vyberes tool "tuzka" a nakreslis do te stopy event (nejlepe se zapnutym zarovnavanim na mrizku)
4) doubleclicknes na event, ten se ti otevre a uvidis vlevo pianorol a od nej vedouci mrizku na casove ose
5) do te mrizky zapises noty
2) jako out(vystup) te midi stopy vyberes VSTi FM8
3) vyberes tool "tuzka" a nakreslis do te stopy event (nejlepe se zapnutym zarovnavanim na mrizku)
4) doubleclicknes na event, ten se ti otevre a uvidis vlevo pianorol a od nej vedouci mrizku na casove ose
5) do te mrizky zapises noty
Amen....
Thx man
Thx man
Vies si bez keyboardu spravit aspon to midicko?