Mixdown-každý track do wavky

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Brumer
Příspěvky: 3
Registrován: 16 srp 2005 15:42

Mixdown-každý track do wavky

Příspěvek od Brumer » 16 srp 2005 16:35

Jak provedu mixdown, abych měl každý track v jedné mono wavce?
díky moc

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm » 16 srp 2005 16:47

Mixdown čeho, z čeho, kam ?

Brumer
Příspěvky: 3
Registrován: 16 srp 2005 15:42

Příspěvek od Brumer » 16 srp 2005 16:57

Mám Cubase SX2. V něm projekt který obsahuje asi 24 audio mono stop. Chci co nejjednodušším způsobem dostat každou stopu do Wavky. Cílem je dostat to potom do Pro tools. Možna to dělám pořád složitě ale jinak mne to nenapadá.

Zdenek Červík
Příspěvky: 2
Registrován: 11 srp 2005 19:47

Příspěvek od Zdenek Červík » 16 srp 2005 17:23

U toho tracku , kterej budeš chtít exportovat klikneš na S - solo.

MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm » 16 srp 2005 17:44

brumer: jak řiká červik, ale ještě musíš lokátorama udělat výběr jaký časový úsek se vůbec bude exportovat, jestli má každý trek z těch 24 stejnou délku, stačí nastavit lokátory jednou. jestliže mají rozdílnou délku musí se to nastavit zvláš?. Export do wavu je v menu File->mixdown->audio track, tam si zadáš jméno wavu a nezapomeň si v tom samém dialogu místo "stero interleaved" nastavit "mono".

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 16 srp 2005 18:19

celkem funguje export do omf..pak pokud mas stejny plugs jako rtas tak ulozit efx banks a exportovat midi
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Brumer
Příspěvky: 3
Registrován: 16 srp 2005 15:42

Příspěvek od Brumer » 17 srp 2005 09:04

předem všem moc děkuji
omf varianta mi přišla nejblíže tomu co potřebuji.
Ale kfdyž jsem zkoušel z omf udělat nový projekt měl jsem rozhozené stopy. Nevím proč. Jinak ale mám pocit, že ty ostatní varianty nefungují tak abych vyexportoval všechny wavky najednou. V Samlitude existovala při mixdownu možnost zaškrtnout "each track to a file". Je něco takového i v Cubase?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 18 srp 2005 20:20

Obávám se že nikoli. Není to ostatně ani účelem - teda podle mého názoru.

pavlii

Matheo
Příspěvky: 68
Registrován: 02 říj 2004 13:40

Příspěvek od Matheo » 18 srp 2005 21:09

jednoznacne OMF 2 pokud to chces nekam prenaset
film sound |breakbeat,dnb,progressive bb/house

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 03 říj 2007 12:22

chlapi, je odstupom casu na toto nejaka automatizovana finta?
nieco ako http://www.pendlebury.biz/index.php?categoryid=22
ale free ? :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 03 říj 2007 13:02

no uz som si aj nasiel odpoved

http://www.miloandprolix.com/projects/S ... ol_0.6.zip

It's a little tool, that will run like a macro. Basically simulating human actions.

basicallly it will SOLO a track, then export it, and repeats
be sure to read the readme file, as you need to organize your cubase file a certain way to export everything the best way possible.
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 27 lis 2007 22:05

Tohle me se..., ze to Steinberg nema - nevi nekdo, ma tohle konecne aspon verze 4?
Unattended audio export tool je jedina znama vec, ktera "trochu" fungovala, proste to jen simuluje stisky klavesovych zkratek - select tract - solo - export - filename - next tractk - solo - export - filename.... a ocekava, ze pojede cubase se bude drzet. No, vetsinou chvili jede, dle nahody ruzne, pak se stopne, ale aspon neco.
Tohle je muj number 1 do wishilistu. A jeste pridam number 2 uplne trivialni funkci - kdyz jsou v insertech na dane audio stope zapojeny VST inserty, neni mozno zmenit jejich poradi., leda VST po jednom vyjmout a zas znova pridat a prenastavit. Napr. kdyz mam 1#kompresor 2#eq a 3#echo a potrebovalo by to vrazit na zacatek jeste noise gate, pricemz ostatni chain ma zustat beze zmeny, je to v prd....

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 27 lis 2007 22:10

kupte si Ableton Live 6 (abo 7) :))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 lis 2007 22:47

vras : ja mam pocit ze to ide .. kolega tam expoertuje 5.1 rovno z projektu .. bez mixdownu .. ked je vsetko mixdownute , tak len cosi stlaci a vypluje mu to 6 mono wavov .. zistim zajtra jak to je (snad sa nemylim) ..

managovanie pluginov v insetoch je paradne vyriesene vo verzii 4 .. mozes prenasat, kopirovat co kam chces .. fakt velka pohoda ..

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 28 lis 2007 10:01

Nevim, ale 6 mono wavu, to bude asi mixddown surround 5+1, to problem neresi. Ty verze cubase<4 to fakt nijak neumi.

Odpovědět