Nastavení latence Nuendo 3

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Nastavení latence Nuendo 3

Příspěvek od boolocks » 08 bře 2009 14:19

Ahoj, potřebuju poradit s nastavením latence v Nuendu 3. Vůbec nevím jak a kde to najít.
Pokud tu někde takovéto téme je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem ho.

Díky!!!

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 bře 2009 18:36

latenciu nastavujes v ovladacom paneli zvukovky, nie v nuende

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Příspěvek od boolocks » 08 bře 2009 21:29

Díky, mám to :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 bře 2009 00:01

treba dodat , ze ten asio panel sa da vyvolat aj z nuenda ..

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Příspěvek od boolocks » 09 bře 2009 09:50

Jasný, našel jsem to normálně, a pak i z nuenda. Jen jsem nevěděl co přesně hledat :-)

Uživatelský avatar
Krtko
Příspěvky: 158
Registrován: 26 bře 2009 20:43

Re: Nastavení latence Nuendo 3

Příspěvek od Krtko » 06 črc 2009 22:21

kde sa to da v nuende nastavit? mne zo dna na den zacala v cubase hrat gitara cez m-audio fast track zvukovku so 2 sec latenciou, vyskusal som nuendo a tam to iste, skusal som menit nastavenie v ovladani zvukovky a nic, v inom multitracku nemam ziadne oneskorenie, co s tym mam robit?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nastavení latence Nuendo 3

Příspěvek od Pytkin » 07 črc 2009 00:19

Krtko : v menu Devices je dole Devices Setup a v nom je VST AUDIO BAY .. tam si vyber M-Audio Asio Driver ..

Uživatelský avatar
Krtko
Příspěvky: 158
Registrován: 26 bře 2009 20:43

Re: Nastavení latence Nuendo 3

Příspěvek od Krtko » 12 zář 2009 13:51

mam taky problem s fast track zvukovkou a latenciou, v ovladacich paneloch si nastavim "more responsive" pre nizku latenciu a projekt mi hned zamrzne a seka.. s normalnym nastavenim latencie to nerobi, len ze s 12ms sa gitara neda nahravat, so stym?

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: Nastavení latence Nuendo 3

Příspěvek od jardatop » 14 zář 2009 12:26

Krtko: Mozna s tim nepujde udelat nic. Ja mam mj. zvukovku Tascam US-122 a na te jde nastavit minimalni latence 256 samplu, coz je na VST nazivo nepouzitelne. Myslim, ze s temito USB zvukovkami to proste bude problematicke. Zkus nejaky kompromis. Treba 6 ms.

Uživatelský avatar
Krtko
Příspěvky: 158
Registrován: 26 bře 2009 20:43

Re: Nastavení latence Nuendo 3

Příspěvek od Krtko » 14 zář 2009 12:53

ziadny kompromis sa neda nastavit, su polohy 5ms, 7ms /cca/ na tych mi mrzne projekt a dalsia poloha je uz len 12ms co je nehratelne.. a celkovo mi zacalo blbnut nuendo s tou zvukovkou, hocikedy spustim projekt a vychadza z toho neskutocny noise, niekedy pomoze restart alebo resetovanie device control, niekedy nie

Odpovědět