Nastavení latence Nuendo 3
Nastavení latence Nuendo 3
Ahoj, potřebuju poradit s nastavením latence v Nuendu 3. Vůbec nevím jak a kde to najít.
Pokud tu někde takovéto téme je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem ho.
Díky!!!
Pokud tu někde takovéto téme je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem ho.
Díky!!!
Re: Nastavení latence Nuendo 3
kde sa to da v nuende nastavit? mne zo dna na den zacala v cubase hrat gitara cez m-audio fast track zvukovku so 2 sec latenciou, vyskusal som nuendo a tam to iste, skusal som menit nastavenie v ovladani zvukovky a nic, v inom multitracku nemam ziadne oneskorenie, co s tym mam robit?
Krtko : v menu Devices je dole Devices Setup a v nom je VST AUDIO BAY .. tam si vyber M-Audio Asio Driver ..
mam taky problem s fast track zvukovkou a latenciou, v ovladacich paneloch si nastavim "more responsive" pre nizku latenciu a projekt mi hned zamrzne a seka.. s normalnym nastavenim latencie to nerobi, len ze s 12ms sa gitara neda nahravat, so stym?
Krtko: Mozna s tim nepujde udelat nic. Ja mam mj. zvukovku Tascam US-122 a na te jde nastavit minimalni latence 256 samplu, coz je na VST nazivo nepouzitelne. Myslim, ze s temito USB zvukovkami to proste bude problematicke. Zkus nejaky kompromis. Treba 6 ms.
ziadny kompromis sa neda nastavit, su polohy 5ms, 7ms /cca/ na tych mi mrzne projekt a dalsia poloha je uz len 12ms co je nehratelne.. a celkovo mi zacalo blbnut nuendo s tou zvukovkou, hocikedy spustim projekt a vychadza z toho neskutocny noise, niekedy pomoze restart alebo resetovanie device control, niekedy nie