nefunkcna kvantizacia v Cubase SX3

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

nefunkcna kvantizacia v Cubase SX3

Příspěvek od Palio-boss » 24 říj 2008 23:14

Zdravicko. Kupil som novy book, ahodil cubase, zapojil zvukovku (M-Audio FastTrackPro USB) a zapojil klavesy cz MIDI kabel. ked som siel nahravat zistil som, ze mi nefunguje kvantizacia. Dole v paneli mam Zaskrtnute aj Auto, ale nic to nerobi, furt to nefunguje. neviete mi prosim trocha pomoct?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 říj 2008 16:30

nastavit auto je jedna vec. druha vec je, co ma ta auto funkcia konkretne vykonat. mozno mas nastavene ze nic.

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Příspěvek od Palio-boss » 25 říj 2008 20:40

a kde si to prenastavim?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 25 říj 2008 23:00

No a mas tu kvantizaci vubec zaplou a nastavenou na nejakou rozumnou hodnotu?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 říj 2008 09:01

2Palio-boss: malinko více námahy a kuk do manuálu (když už sis ten soft koupil) by neuškodilo... Pro Cubase SX3 je to Operation Manual, strana 513 a dál. Buď přes pop-up menu v horní liště okna projektu nebo přes Quantize Setup v menu MIDI.

P.

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Příspěvek od Palio-boss » 26 říj 2008 15:54

Nastavil som to ako-tak, ale este taka vecicka: neda sa nastavit aby zarovnalo aj noty ked pustim klaves? Ako hram napriklad fis, stlacim, v pohode skvantizuje, pustim a v pianorolle je to akorat rozhodene to kde to konci.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 říj 2008 19:20

2Palio-boss: Koukám - že se vůbec namáhám sem něco psát :( jako když se hrách na stěnu hází..... Už se nedivím, že zdravé jádro Electrozone v průběhu času z tohoto serveru mizí.....

Opět pro Cubase SX3: strana 522 manuýlu, Quantize Ends z podmenu Advanced Quantize.

Chjo....

P.

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Příspěvek od Palio-boss » 27 říj 2008 09:25

Dik moc a sry, ze som tak otravoval, ale ja som sa v tom manuali hrabal a nic moc som tam nenasiel. nakoniec som to vyriesil klavesovou skratkou ktoru som si nastavil na Quantize Lenght. Este raz dik

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 27 říj 2008 13:29

2Palio-boss: je za co :D

P.

Odpovědět