Nehrajou midi

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Nehrajou midi

Příspěvek od Petr_Macháně » 23 led 2009 13:12

Zdar,

když si v Nuendu vytvořím midi track a místo u kolonky chanel nastavím u kolonky prg: například číslo 1-XX a při tom mám nastavené správně midi input a midi output na Microsoft GS Wavetable sound nic neslyším.

Prostě by tam měli hrát nějaký jednoduchý midi nástroje ale nic neslyším.. poradil by mi někdo s tím?

Potřebuju nutně složit něco v těchto základních midi pro mobil hru.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 23 led 2009 13:16

pozri si mixer v systeme ci nahodou nemas stiahnuty fader na nulu v MIDI synth..

Obrázek

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 23 led 2009 15:27

kde si sehnal todle nastavení? zkusil sem to v ovladacich panelech, zvuk, midi nastaveno tam bylo Microsoft GS Wavetable sound a hlasitost u syntu byla vpoho.. ale proste nehraje to, reaguje to na keyboardy ale proste nic neslysim, sou tam jen midi ale nehraje to

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22

Příspěvek od judik » 23 led 2009 17:02

cus ... tak jednou se mi stalo, ze mi to take nehralo a u mne to bylo tim, ze jsem myslel, ze mi to bude hrat z externi zvukovky. Tenhle Microsoft GS ovsem hraje jenom z integrovane zvukovky, pozor na to :) ...
Kurzwei SP4-7

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 23 led 2009 17:39

to znamená, ze mám nejdřív přepnout na Realtek nebo jak se tomu rika a zapnout nuendo?

to jsem právě zkusil a stejně to nehraje, prostě nic neslyšim.. vsecko ostatní ale funguje, normální zvukový banky fungujou.. prosím poraďte co mám dělat aby mi tam hráli nástroje s kerejma se prostě dá udělat midi pro mobil hry..

rastis
Příspěvky: 2874
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 23 led 2009 17:50

stiahni si niekde najeky free GM soundfont a ten pouzi.

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 23 led 2009 18:25

nene.. potřebuju něco klasickýho, co přehrajou mobils!

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 23 led 2009 18:28

Petr_Macháně píše:nene.. potřebuju něco klasickýho, co přehrajou mobils!
mobil to prehra lebo to bude *.mid file.. dolezite je to GM a to ti zabezpeci ze ti to bude bezat aj na mobily spravne ked tam ten mid file spustis...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 led 2009 18:36

presne tak, ty potrebujes len nahlad. v midi subore nie su zvuky, len noty. navyse ten mobil to bude hrat inak, na to pozor (zvuky budu ine)
1:1 riesenie by bolo asi jedine najskor vysamplovat mobilove zvuky, z nich spravit GM sf2 kniznicu a tu pouzivat na skladanie...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 23 led 2009 18:36

mno stejne by to chtelo pak tu skladbu primo na mobilu vyzkouset, co nejaky mobilemulator?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 23 led 2009 18:45

lidi ja se v tomhle vubec neorientuju.. a mrzi mě to, protože sem si mohl snadno vydělat na chleba pohodlným skládáním pro mobil hry a zjistil sem ze nejsem schopnej vytvorit ten zvuk, to je fakt skvělý :D

ste hodný, ale asi to balim

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 23 led 2009 18:48

ok a co dohodit job znamemu pres ezone? posli pm :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Příspěvek od Cundo » 23 led 2009 20:25

Existuje kopec GM kompaktibilnych VST instrumentov(napr.hypercanvas),nemoze to byt ziadny kamen urazu.Pokial je tel.tiez GM,malo by to v pohode slapat.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 23 led 2009 20:46

2Macháně: škoda, že to vzdáváš.....vždyť na tom nic není.

P.

Petr_Macháně
Příspěvky: 254
Registrován: 11 zář 2006 18:43

Příspěvek od Petr_Macháně » 23 led 2009 21:29

já toho mám ted dost, vcera sem delal prijmacky na skladbu na ježkárnu:D ostatně.. electrozone byl první server kde sem se od své první skladby prezentoval a sklízel sodu :Dtakze sem tu vyrostl a děkuju=)

Odpovědět