když si v Nuendu vytvořím midi track a místo u kolonky chanel nastavím u kolonky prg: například číslo 1-XX a při tom mám nastavené správně midi input a midi output na Microsoft GS Wavetable sound nic neslyším.
Prostě by tam měli hrát nějaký jednoduchý midi nástroje ale nic neslyším.. poradil by mi někdo s tím?
Potřebuju nutně složit něco v těchto základních midi pro mobil hru.
kde si sehnal todle nastavení? zkusil sem to v ovladacich panelech, zvuk, midi nastaveno tam bylo Microsoft GS Wavetable sound a hlasitost u syntu byla vpoho.. ale proste nehraje to, reaguje to na keyboardy ale proste nic neslysim, sou tam jen midi ale nehraje to
cus ... tak jednou se mi stalo, ze mi to take nehralo a u mne to bylo tim, ze jsem myslel, ze mi to bude hrat z externi zvukovky. Tenhle Microsoft GS ovsem hraje jenom z integrovane zvukovky, pozor na to ...
to znamená, ze mám nejdřív přepnout na Realtek nebo jak se tomu rika a zapnout nuendo?
to jsem právě zkusil a stejně to nehraje, prostě nic neslyšim.. vsecko ostatní ale funguje, normální zvukový banky fungujou.. prosím poraďte co mám dělat aby mi tam hráli nástroje s kerejma se prostě dá udělat midi pro mobil hry..
presne tak, ty potrebujes len nahlad. v midi subore nie su zvuky, len noty. navyse ten mobil to bude hrat inak, na to pozor (zvuky budu ine)
1:1 riesenie by bolo asi jedine najskor vysamplovat mobilove zvuky, z nich spravit GM sf2 kniznicu a tu pouzivat na skladanie...
lidi ja se v tomhle vubec neorientuju.. a mrzi mě to, protože sem si mohl snadno vydělat na chleba pohodlným skládáním pro mobil hry a zjistil sem ze nejsem schopnej vytvorit ten zvuk, to je fakt skvělý
Existuje kopec GM kompaktibilnych VST instrumentov(napr.hypercanvas),nemoze to byt ziadny kamen urazu.Pokial je tel.tiez GM,malo by to v pohode slapat.
já toho mám ted dost, vcera sem delal prijmacky na skladbu na ježkárnu:D ostatně.. electrozone byl první server kde sem se od své první skladby prezentoval a sklízel sodu takze sem tu vyrostl a děkuju=)