nespolehliva automatizace...

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

nespolehliva automatizace...

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 kvě 2006 15:04

delsi dobu se potykam s nespolehlivosti nuenda (a stejne se chova qbase) pri 'mikro'-automatizaci parametru pluginu primo v daw. :cry: mikroautomatizaci myslim napr. zmenu v rozliseni 1/128 (priklad: automatizace EQ na bicim uderu.) ve spouste pripadu na takovou nahlou zmenu nuendo vubec nezareaguje a vynecha ji. tenhle jev se pak zvysuje s poctem stop v projektu a zatizenim CPU. v prazdnem projektu s jednou stopou funguje vse bezproblemove.

je vina na strane driveru zvukovy karty? CPU? nebo moc veliky buffer?

diky za pomoc.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 23 kvě 2006 08:30

Hmm zaujimavy problem....pri viacerych audio stopach (co bude asi tvoj pripad) je mozne ze uz system popri vsetkych ostatnych vypoctoch prestava stihat sledovat zmeny niektorych parametrov automatizacie....skus sa pohrat so zmenou priority voci MIDI...... to znamena v DEVICE SETUP > VST AUDIOBAY>EXPERT ....a skus este zmenit nastavenie pre buffer.....ci to naozaj pomoze v tvojom pripade to neviem

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 kvě 2006 11:46

to je klasicka vec.. to je vysokou latencí - bufferem.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 23 kvě 2006 11:53

JUANITA: a je to vynechané i ve vyrenderovaném tracku?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 kvě 2006 12:00

Fractal píše:JUANITA: a je to vynechané i ve vyrenderovaném tracku?
no prave u toho to dela pri renderingu.. kdyz mas rychlou automatizaci a velkej buffer tak se to bud preskoci a nebo opozdí.. to je normalka, jenze kdyz mam naflakanej projekt tak to tezko prepnu na nizkou latency.. to se mi ten projekt ani nenacte :)) takze to resim tak, ze tu automatizaci dam proste o chvili driv.. a funguje mi to.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Příspěvek od Prvotsky » 23 kvě 2006 14:33

Nomaka tala!

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 kvě 2006 16:42

Fractal píše:JUANITA: a je to vynechané i ve vyrenderovaném tracku?
pri playbacku i renderu.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 kvě 2006 16:44

TOM-Thak píše:to je klasicka vec.. to je vysokou latencí - bufferem.
diky!

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 23 kvě 2006 16:49

Prvotsky: prosimte nemohl bys pouzivat striktne cestinu nebo slovenstinu? ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět