Novation Automap & Cubase 6

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
dekolt
Příspěvky: 42
Registrován: 19 čer 2010 17:44

Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od dekolt » 18 dub 2012 12:29

Ahoj,
poradil by mi nekdo, jak namapovat tlacitka (play stop loop FF atd. ), ktera jsou primo takto popsana na mem SL Mkii, ale pri mapovani v automap okne se mi vubec tyto funkce (v tom seznamu vsech nastavitelnych funkci) nezobrazuji. Pritom mi to uz jednou fungovalo (teda fungoval mi jen loop) samo bez nastavovani..
A druhy problem mam s Halion Sonic SE, ten se mi totiz taky vubec nezobrazuje v seznamu vst, ktere mohu ovladat pres automap, ac treba groove agent one funguje v pohode a zase bez manualniho nastavovani..
diky moc za pripadne rady..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 18 dub 2012 13:47

ahoj,

nainstaloval jsi to podle manualu?

jinak ohledne ovladani pluginu: automap si prece musi vytvorit od kazdyho pluginu svoji vlastni wrappovanou verzi, aby ho mohl ovladat, takze musis jit do nejakyho automap softwaru a tam zvolit, ktery pluginy pretvorit do jeho vlastniho formatu. asi ti rikam, co uz davno vis a delas, hm? :] jinak tedy nevim.

dekolt
Příspěvky: 42
Registrován: 19 čer 2010 17:44

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od dekolt » 18 dub 2012 13:53

prave ze nevim, kde ten halion najit. a i kdybych ho nasel, tak nevim, jak dal, protoze automap si vsechno nachazi automaticky a ja pak jen zaskrtnu jestli urcity vst ma byt ovladane automapem..no a ten halion se mi tam nikde nezobrazuje..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 18 dub 2012 14:00

aha. zkus googlovat, strilim od boku: halion je vst3 plugin, takze je jinde, nez zbytek tvych vst2 pluginu, navic je to nativni cubase plugin, takze je jeste jinde nez ostatni vst3 pluginy. zkus na disku najit jeho umisteni a nasmerovat tam automap? snad ti nekdo poradi najisto.

dekolt
Příspěvky: 42
Registrován: 19 čer 2010 17:44

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od dekolt » 18 dub 2012 14:07

dik za snahu, ale tohle vim. a google mi neporadil. automap s vst3 nesel, ale snad uz by to ted melo byt vyresene..

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od Vlad » 18 dub 2012 16:58

jediny co bylo na novation foru, je automap file na Halion one:
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/vlad/H ... ne.automap

zkus se zaregistrovat na jejich foru, treba ti pomuzou.

dekolt
Příspěvky: 42
Registrován: 19 čer 2010 17:44

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od dekolt » 19 dub 2012 12:06

Vlad píše:jediny co bylo na novation foru, je automap file na Halion one:
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/vlad/H ... ne.automap

zkus se zaregistrovat na jejich foru, treba ti pomuzou.

ty jo to zni zajimave, jaky novation forum mas prosim te presne na mysli? diky!


dekolt
Příspěvky: 42
Registrován: 19 čer 2010 17:44

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od dekolt » 19 dub 2012 14:01

jo jasne tak tady uz zaregistrovanej jsem, posledni automap mam taky..
ale prosim te ten automap file, co jsi sem daval, vypada nadejne, ale nevim, co se s tim mam delat (nejsem zrovana IT specialista)..?
zvlastni totiz je, ze na tom mym SL MK2 je knob, kterym muzu ovladat ruzny parametry, kdyz na ne najedu mysi, a ten mi funguje i v tom halion sonicu (!)

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od maux » 21 kvě 2014 14:05

Čau,

je tady mezi námi nějaký aktivní uživatel SLII kontroleru s AUTOMAPEM? Něco bych potřeboval...

Děkuju.


Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Novation Automap & Cubase 6

Příspěvek od maux » 04 čer 2014 17:02

No já taky, jen jsem nechtěl zakládat nový vlákno. Jestli to můžou moderátoři upravit, aby zmizela ta šestka, bude to fajn.

K problému. Jak docílím toho, aby se mi při otevření mixconsole přiřadily fadery na kontroleru tak jako jsou seřazený v cubase? Musím růčo? Nějak mám pocit že je to spíš Manualmap....

Díky.

Odpovědět