Nuendo problem

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Nuendo problem

Příspěvek od Tomass » 11 bře 2006 18:40

Mam nuendo 3, ael nejak mi nejdu prehrat midi subory, co mi inak idu v sonare 3 , neviete preco? je nato nejaky trik?
a este daco, kde sa tam nastavuju syntetizatory, neviem to najist.
dakujem

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 11 bře 2006 18:54

Myslim, ze preskocit z jedneho profi softu na druhy, ked sa Ti v prvom nedarilo nie je najlepsia cesta. Ci myslis, ze v tom druhom to pojde vsetko hned jednoduchsie ?

Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Příspěvek od Tomass » 11 bře 2006 19:07

To urcite nie, ale chcem skusit aj to, a ked zistim ktory sa mi paci viac tak v tom zacnem robit.
len mi nejde do hlavy preco ani nuendo ani cubase nevedia prehrat tie midi subory co sonar v pohode prehrava.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 bře 2006 00:49

tomass : co znamena nejdu prehravat ? nejdu otvorit ? alebo co konkretne ???

syntezatory sa nastavuju rozne .. zavisi co pod tym myslis .. softwarove nastroje vyvolas cez F9

Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Příspěvek od Tomass » 12 bře 2006 01:05

konkretne v cubase, mi ked importujem nejake midi sa mi sice ukaze stopy, aj vsetko ale ak ich chcm prehrat tak sa to ani nepohne. nie ze nehra, ale sa nehybe.
pritom ak si nahram novu stopu, tak je vsetko ok a hrje v pohode.
pritom tie midi subory su vsetky z netu, tak by to snad malo vediet prehrat

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 12 bře 2006 10:56

jakou mas zvukovku a jaky driver?

Tomass
Příspěvky: 27
Registrován: 06 bře 2006 16:28

Příspěvek od Tomass » 12 bře 2006 11:00

Zvukovku mam monentalne nejaky on board sound max a driver mam, co ja viem, nejaky sound max verze 5.12.01.3620, ale neviem ci je to to co chces vediet.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 bře 2006 13:33

tomass : no je to divne .. ked nuendo normalne naimportuje ten midifile , tak by ho mal hrat .. ci vsetko bude hrat korektne , to je otazne .. ale play by sa mal pustit ..

Odpovědět