Zdravím.Ešte predtým ako si kúpim klávesy/zvukovku chcem zohnať čo najviac VSTi Pluginov.
Každý odporučil Hypersonic 2 (Dobrá voľba len mi to nefunguje)
Okrem toho mám ešte FM8 (podobné Hypernosinicu)
Prosím môžte mi dať konkrétne tipy na rózne zvuky klaviatury?
Ďakujem.
Odporučnte nejaké VSTi - Plugins
Re: Odporučnte nejaké VSTi - Plugins
HORNI MENU - VYHLEDAVANI - VSTi !
./ostatni-software/top-free-vst-plugins-t9487.html
./ostatni-software/free-vst-plug-ins-section-downloads-tips-t4239.html?hilit=vsti
A do klaviatury muzes bouchat rukou, kladivem, drevenou palicko, sklenickou, propiskou, hlavou, flaskou od piva a pokazdy to bude vydavat ruzne zvuky. Kdyby ti prislo, ze to ma moc vyrazny transient, tak muzes klaviaturu prekryt hadrem

./ostatni-software/top-free-vst-plugins-t9487.html
./ostatni-software/free-vst-plug-ins-section-downloads-tips-t4239.html?hilit=vsti
A do klaviatury muzes bouchat rukou, kladivem, drevenou palicko, sklenickou, propiskou, hlavou, flaskou od piva a pokazdy to bude vydavat ruzne zvuky. Kdyby ti prislo, ze to ma moc vyrazny transient, tak muzes klaviaturu prekryt hadrem

Nezapomenout na nakup kvalitniho napajeciho kabelu, ten se na zvuku projevi dost mozna nejvic!
BTW, jestli ti Hypersonic nefunguje, tak kontaktuj podporu, mas na to pravo. Pokud sis to teda radne koupil

BTW, jestli ti Hypersonic nefunguje, tak kontaktuj podporu, mas na to pravo. Pokud sis to teda radne koupil

no to zas dopadne tento thread 

aka otazka take odpovede... presne podla zakona akcie a reakcie, netreba sa zacat rozculovat
- ReaktoplazmAR
martinek6: moj konkretny tip na "zvuky klaviatury" je taký, že večer miesto seriálu zapnút ezone a cez vyhladávanie tu najdeš odpovede na všetko čo momentalne potrebuješ vediet..
Amorph,Wohma:
no a ešte ma napadá že ak tá klaviatura neni príliš ťažká tak privizat ju na šnurku z topanok a roztočit nad hlavou, nechápem ako je možné že Amorph opomenul túto techniku starých šogunov..
Amorph,Wohma:

no a ešte ma napadá že ak tá klaviatura neni príliš ťažká tak privizat ju na šnurku z topanok a roztočit nad hlavou, nechápem ako je možné že Amorph opomenul túto techniku starých šogunov..