Otázka na Cubase SX

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Otázka na Cubase SX

Příspěvek od martin234 » 13 kvě 2007 21:21

Dobrý den, mám dotaz. Jakým způsobem a zda-li je to možné v Cubase SX,když navěsím na audio stopu VST např. reverb jak ho bypassnout zkratkou(nadefinovat klávesnicí).Jde to? Díky Martin.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 13 kvě 2007 22:32

hele zamysli se trosku nad tim jestli zakladat novej topic a hlavne do jaky sekce. tohle uz je vazne na povazenou!
jen pro tvoji informaci:
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ky++cubase

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 13 kvě 2007 22:51

Jo jo, poradek musi byt :)

S tim bypassem by to mozna slo pres makro. Vytvorit si ze tri kroku makro a to priradit naky klavese.

1) Devices - mixer
2) Mixer - Command target selected only
3) Mixer - bypass inserts

tim by se ale vyradily i ostatni efekty v dane stope.

martin234
Příspěvky: 45
Registrován: 03 lis 2006 22:53

Příspěvek od martin234 » 14 kvě 2007 08:02

Promiň, můžeš trochu podrobněji :D Díky

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

CUBASE LOG CHYBA

Příspěvek od TOM-Thak » 09 čer 2007 18:58

Ahoj nevite jestli se da nejak ziskat data z projektu, ktery hodi CUBASE LOG ? ja mam studio 4 ale delal to i SX3 .. proste z niceho nic to hodi chybu cubase log a napise ulozte pod jinym jmenem a nactete znovu.
Jenze muj projekt se uz ani nenacte takze dvoudenni prace v tahu..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 čer 2007 22:19

tom ; AK SA TI TOTO DEJE .. savuj verzie .. denne niekolko verzii .. alebo hladaj preco ti to robi .. nemalo by to robit .. jednak by ti to nemalo padat .. jednak ked ti povie ze padol a ze savuje iny subor .. tak by mal ist otvorit .. v N3 to funguje ..
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 09 čer 2007 22:41, celkem upraveno 1 x.

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 09 čer 2007 22:38

Ukladat do verzi je potreba, nejen cubase projekty ale treba i word dokumenty.
Nevim jak ti s tim pomoct, me se to u cubase jeste nestalo - presto delam novou verzi kazdou hodinu, nejmin. Uz jen proto kdyz neco skazim abych mel zalohu.
Naposledy upravil(a) Vuid dne 09 čer 2007 23:27, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 09 čer 2007 23:02

jj je tam naka bota od steinbergu nejsem sam komu to pada a samozrejem mame ofiko verze.. s nejnovejsim upgradem. Je to divny jedine ze by to delal nejaky VST plug in.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 čer 2007 23:10

tom : to je viac nez iste , ze to robi daky 3rd party plugin ..

Odpovědět