Posouvani okna v Cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Posouvani okna v Cubase

Příspěvek od Magion » 22 srp 2011 17:24

Je to trochu pakarna se na toto ptat :oops: , ale presel jsem ted na chvili z Maca na PC a strasne jsem si zvykl v Cubase pouzivat magicmouse na posoouvani se na timeline.
Ted jsem jak bezrukej...
Snazil jsem se pohledat ve zkratkach jak se da posouvat timelina doleva doprava a nejak se mi to nepodarilo najit.
Nahoru dolu to dela bud pgnup pgndwn, nebo rolovatko na mysi. To je v pohode, ale to nepotrebuji moc. Mam dve stopy, ale strasne dlouhy...
Ja hlavne potrebuji nejaku zkratku na posouvani / pohybovani se v okne s audiem doleva a doprava.
S magicmouse to je fakt super.
Muzete mi poradit?
Dik

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Posouvani okna v Cubase

Příspěvek od pavlii » 22 srp 2011 17:30

Shift+kolečko posouvá doleva/doprava, Ctrl+kolečko dělá Zoom-in/out v ose "X".

P.

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: Posouvani okna v Cubase

Příspěvek od Magion » 22 srp 2011 20:37

vďaka velissimo!

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Posouvani okna v Cubase

Příspěvek od pavlii » 22 srp 2011 21:55

K službám 8)

P.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Posouvani okna v Cubase

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 srp 2011 18:09

pavlii píše: Ctrl+kolečko dělá Zoom-in/out v ose "X".

P.
mne ne, da se to nekde nastavit v preferencich? (jsem v tuhle chvili teda v nuendu, ale tohle byva stejny.) diky!

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Posouvani okna v Cubase

Příspěvek od pavlii » 24 srp 2011 09:24

Člověče Brooklyne - ani nevím, koukám se. Ale standardně to je (by měl být) default, protože já po instalaci C5 nic v Preferencích ani Key Commands neupravoval. Když zjistím, napíšu ;-)

EDIT: Tipuju, že to mám. Tohle nebude nic společného s Cubase, ale bude to souviset s OS (zde Windows v mém případě); nastavení polohovacího zařízení nebo tak něco.... stále hledám.

P.

Odpovědět