Posun MIDI not pri nahravani

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Posun MIDI not pri nahravani

Příspěvek od dano » 05 čer 2008 19:14

Netusite co moze sposobit posun pri nahravani MIDI do Cubase? Ako master mam zapojeny Motif cez USB.

Zacalo to robit same od seba. Este minuly tyzden mi to nahravalo normalne... Tento problem sa tyka len nahravania. Teda ked hram tak je to vsetko ok.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 05 čer 2008 19:39

už se to tu řešilo, hledej .. indicie třeba: "ignoreportfilter"

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 05 čer 2008 19:42

viem ze sa to tu riesilo :-) nemohol som nejako vypatrat kontext... dufam ze to pomoze, nakolko to zacalo robit len tak same od seba... dik

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 08 čer 2008 12:34

takze. presunul som ignoreportfiler do hlavneho adresara a stale je to problem. raz to nahrava uplne presne a inokedy posunute asi o 20 tikov. nie je to nic sialene, nakolko to posuva rovnako, takze sa to da krasne posunut spat. ale preco to robi? moze to mat navine USB driver Yamahy?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 čer 2008 12:39

nemas ty nahodou deltu 192? preco nepouzijes normalne midi? tam to robi takisto?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 08 čer 2008 12:56

mam AP192. ale idem z Motifa cez USB, nakolo mi to pripada lepsie - jeden kabel, remote control...

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 08 čer 2008 13:11

Mno, pokud mas moznost jet normalne pres HW MIDI, tak ti to vrele doporucuji, usetris si spoustu nervu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 čer 2008 14:59

dano : tak tak .. tento problem sa prejavuje len pri USB zariadeniach .. Skus midi z AP192 a nemalo by to robit ..

Co sa tyka toho , preco to blbne .. to je divne .. malo byt to robit stale .. alebo nikdy .. nie raz ano , raz nie .. si si isty , ze pouzivas tie iste porty ? ono ich tam mas totiz 2x . .jedny su normalne , a jedny EMULATED .. musis otestovat s ktorymi to je lepsie ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 08 čer 2008 23:39

ok buchcem to do MIDI...

pytkin: su to stale tie iste porty, nakolko emulated som zrusil...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 čer 2008 23:45

dano ; mozno to bola chyba .. u kayka funguje ze outout musi mat normalne porty .. ale input emulated .. treba najst fungujucu kombinaciu ..

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Příspěvek od Cundo » 08 čer 2008 23:50

Obcas sa tento problem prejavi aj u mna.Ked restartnem soft,je to hned OK.Ale je to otrava.Zacalo sa to prejavovat potom,ked som si priniesol Nuendo projekty z "velkeho" studia domov na editaciu.Nuendo sa mi zvlastnym sposobom prekonfigurovalo podla nastaveni zvukara z "velkeho"studia.Pradoxne je,ze niektore moje nastavenia zostali zachovane,napr.klavesove skratky.Teraz je uz ale dlhsiu dobu pokoj.Ako hovori jeden moj znamy-kto pracuje s pocitacom,musi pocitat so vsetkym... :)

Odpovědět