Posun MIDI not pri nahravani
Posun MIDI not pri nahravani
Netusite co moze sposobit posun pri nahravani MIDI do Cubase? Ako master mam zapojeny Motif cez USB.
Zacalo to robit same od seba. Este minuly tyzden mi to nahravalo normalne... Tento problem sa tyka len nahravania. Teda ked hram tak je to vsetko ok.
Zacalo to robit same od seba. Este minuly tyzden mi to nahravalo normalne... Tento problem sa tyka len nahravania. Teda ked hram tak je to vsetko ok.
dano : tak tak .. tento problem sa prejavuje len pri USB zariadeniach .. Skus midi z AP192 a nemalo by to robit ..
Co sa tyka toho , preco to blbne .. to je divne .. malo byt to robit stale .. alebo nikdy .. nie raz ano , raz nie .. si si isty , ze pouzivas tie iste porty ? ono ich tam mas totiz 2x . .jedny su normalne , a jedny EMULATED .. musis otestovat s ktorymi to je lepsie ..
Co sa tyka toho , preco to blbne .. to je divne .. malo byt to robit stale .. alebo nikdy .. nie raz ano , raz nie .. si si isty , ze pouzivas tie iste porty ? ono ich tam mas totiz 2x . .jedny su normalne , a jedny EMULATED .. musis otestovat s ktorymi to je lepsie ..
Obcas sa tento problem prejavi aj u mna.Ked restartnem soft,je to hned OK.Ale je to otrava.Zacalo sa to prejavovat potom,ked som si priniesol Nuendo projekty z "velkeho" studia domov na editaciu.Nuendo sa mi zvlastnym sposobom prekonfigurovalo podla nastaveni zvukara z "velkeho"studia.Pradoxne je,ze niektore moje nastavenia zostali zachovane,napr.klavesove skratky.Teraz je uz ale dlhsiu dobu pokoj.Ako hovori jeden moj znamy-kto pracuje s pocitacom,musi pocitat so vsetkym...