deje se to na více počítačích tak že to není chyba compu. ale asi nastavení cubase, já bohužel nevím jak to mám nastavit a nikde to není česky popsané..pomozte prosím..docela to obtěžuje při práci..díky Alt.
pracovní prostředí v cubase
pracovní prostředí v cubase
při otevření nového (i staršího ) cpr. a maximalizování okna je vše v pořádku až do otevření nástroje nebo pluginy nebo mixu,po zavření se mi okno přepne do volitelného okna a po zadání cltr.E musím hledat pracovní oblast..
deje se to na více počítačích tak že to není chyba compu. ale asi nastavení cubase, já bohužel nevím jak to mám nastavit a nikde to není česky popsané..pomozte prosím..docela to obtěžuje při práci..díky Alt.
Re: pracovní prostředí v cubase
asi někde H2O udělali chybu... znám to.
mám licencovanou a registrovanou cubase 5.1
ja som to teda nepochoipil .. co je pracovni oblast .. atd .. ale v cubase/nuendo si mozes zasavovat workspaces a potom im vies pridelit shortvuty , cize stlacenim klavesy sa ti upravia okna , ako mas nastavene ..
srryalt píše:mám licencovanou a registrovanou cubase 5.1
. . . si mozes ulozit nastavenie a potom im vies pridelit klavesove zkratky, . .Pytkin píše: . . . si mozes zasavovat workspaces a potom im vies pridelit shortvuty , ..
vše je vyřešeno....allways on top.....skutečně řeší všechny mé problémy se dvěma monitory i ze zobrazením v max . oknu
je třeba ovšem na všech použitých pluginách a nástrojích toto nastavit..díky moc za pomoc..Alt
je třeba ovšem na všech použitých pluginách a nástrojích toto nastavit..díky moc za pomoc..Alt