pracovní prostředí v cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

pracovní prostředí v cubase

Příspěvek od alt » 21 říj 2009 11:02

při otevření nového (i staršího ) cpr. a maximalizování okna je vše v pořádku až do otevření nástroje nebo pluginy nebo mixu,po zavření se mi okno přepne do volitelného okna a po zadání cltr.E musím hledat pracovní oblast..
deje se to na více počítačích tak že to není chyba compu. ale asi nastavení cubase, já bohužel nevím jak to mám nastavit a nikde to není česky popsané..pomozte prosím..docela to obtěžuje při práci..díky Alt. :?

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: pracovní prostředí v cubase

Příspěvek od komasix » 21 říj 2009 11:06

asi někde H2O udělali chybu... znám to.

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: pracovní prostředí v cubase

Příspěvek od alt » 21 říj 2009 11:25

mám licencovanou a registrovanou cubase 5.1

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: pracovní prostředí v cubase

Příspěvek od Pytkin » 21 říj 2009 11:32

ja som to teda nepochoipil .. co je pracovni oblast .. atd .. ale v cubase/nuendo si mozes zasavovat workspaces a potom im vies pridelit shortvuty , cize stlacenim klavesy sa ti upravia okna , ako mas nastavene ..

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: pracovní prostředí v cubase

Příspěvek od komasix » 21 říj 2009 13:24

alt píše:mám licencovanou a registrovanou cubase 5.1
srry :oops:

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: pracovní prostředí v cubase

Příspěvek od Vlad » 21 říj 2009 14:18

Pytkin píše: . . . si mozes zasavovat workspaces a potom im vies pridelit shortvuty , ..
. . . si mozes ulozit nastavenie a potom im vies pridelit klavesove zkratky, . . :wink:

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: pracovní prostředí v cubase

Příspěvek od alt » 21 říj 2009 15:54

vše je vyřešeno....allways on top.....skutečně řeší všechny mé problémy se dvěma monitory i ze zobrazením v max . oknu
je třeba ovšem na všech použitých pluginách a nástrojích toto nastavit..díky moc za pomoc..Alt :P

Odpovědět