Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
start
Příspěvky: 29
Registrován: 25 dub 2011 13:46

Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Příspěvek od start » 07 srp 2011 20:14

ako to riešite vy? konvertorom?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Příspěvek od dendy » 07 srp 2011 20:29

mp3 export plugin treba dokupit do cubase... prihlas sa na steinberg stranku do tvojho accoutu a pohladaj, urcite to tam najdes

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Příspěvek od Kermitak » 07 srp 2011 20:55

To je zvlastni, v C4 a C6 to jde a v C5 ne?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Příspěvek od dendy » 07 srp 2011 21:06

neviem, mozno v nejakych specialnych bundloch (alebo v piratskej verzii to je mozno pribalene :))... ale aj cubase 4 co som mal tak to bolo
treba dokupit

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1386
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Příspěvek od tony9 » 07 srp 2011 21:44

Tak mně ve verzi 5.5.3 jde importovat i exportovat v základu( audio mixdown a tam si vybereš co potřebuješ. Jestli ti jde o to aby jsi mohl pracovat s mp3 přímo ve stopě , tak to nevím.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Příspěvek od Kermitak » 07 srp 2011 22:37

Presne tak, normalni koupena plna verze, C4 i C6, mi umoznuji export do mp3 a nic jsem nedokupoval. Nemel jsi Dendy verzi studio?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Prečo sa v Cubase 5 neda uložit stopa v MP3?

Příspěvek od biscuit » 07 srp 2011 23:18

ano, studio to nema ;)

Odpovědět