Prenos projektu z Cubase do Logicu

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
kukubus
Příspěvky: 2
Registrován: 29 lis 2010 11:16

Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od kukubus » 29 lis 2010 11:38

Potřeboval bych poradit jak přenést projekt z Cubase (SX3), popř. z Nuenda (ale to je asi to samý..) do Logicu, jestli to jde nějak uložit nebo exportovat, aby to šlo v Logicu otevřít. Zatím jsem nepřišel na nic lepšího než to exportovat po jednotlivých stopách, což je dost zdlouhavý...

Předem díky za jakýkoliv rady

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od delay » 29 lis 2010 14:00

No, nic jinýho mě nenapadá. Snad jen sehnat na přechodnou dobu Cubase5, kterej ti umožní hromadnej export stop jedním klikem.

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od rastis » 29 lis 2010 14:29

Logic nevie importovat OMF ?

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od delay » 29 lis 2010 14:46

OMF určitě umí, ale není to zrovna spolehlivej formát na přenos, byť je k tomu určenej. Ale určitě to zkus, za to nic nedáš.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1184
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od Prvotsky » 29 lis 2010 14:48

Ja sem delal nedavno to samy..
Cubase SX3 umí export OMF, ale mně to nefungovalo při natažení do logicu..
zkoušel sem různý varianty exportu, ale nechytl sem se..
Tak sem exportoval po jednotlivejch stopach..

Vyborná zábavička!

doufám že budeš mít větší kliku..

kukubus
Příspěvky: 2
Registrován: 29 lis 2010 11:16

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od kukubus » 29 lis 2010 14:57

No právě, že ten OMF nezafungoval, neotevřelo se to. Tak jsem myslel, jestli na to nejdu nějak blbě. A teda jak tu výše radí Delay - export všechstop najednou - to v SX3 nelze (taky jsem zatim nikde nenašel)? Jen v Cubase 5?

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od rastis » 29 lis 2010 15:05

ja robim bezne cez OMF prenosy zo Sonaru do Cubase, problem som nemal nikdy ziadny, s inym skusenost nemam. ak nejde OMF do Logic, tak potom jedine po stopach, co ine by uz malo fungovat ?

Rudovous
Příspěvky: 38
Registrován: 17 srp 2010 12:58

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od Rudovous » 29 lis 2010 18:46

Fredman tu popisuje na krátkým videu, jak udělat export ze steinbergu do PT, ale do Logicu to půjde taky - zkoukněte to - ušetří to kopici času

http://www.studiofredman.com/cubase.html

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 29 lis 2010 20:36

Rudovous píše:Fredman tu popisuje na krátkým videu, jak udělat export ze steinbergu do PT, ale do Logicu to půjde taky - zkoukněte to - ušetří to kopici času

http://www.studiofredman.com/cubase.html
to uz je prezita technika, novy verze umi hromadnej export nekolika separatnich stop.

Rudovous
Příspěvky: 38
Registrován: 17 srp 2010 12:58

Re: Prenos projektu z Cubase do Logicu

Příspěvek od Rudovous » 29 lis 2010 21:26

to já vim, ale kukubus píše, že má SX3 a tam je ještě tato metoda zapotřebí....

Odpovědět