prevod projektu z nuenda do pro tools

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

prevod projektu z nuenda do pro tools

Příspěvek od kakuniak » 05 dub 2006 17:06

Existuje nejaká možnos? ako previes? projekt z nuenda do pro tools. Dá sa to pomocou cez OMF ale digitranslator ktorý to umožnuje stojí cca 500USD.
Prípadne ak niekto vie ako obís? ten digitranslátor?

humbuk
Příspěvky: 77
Registrován: 18 bře 2006 23:05

Příspěvek od humbuk » 05 dub 2006 22:06

naposled jsem toto musel obejit jednoduchym audiomixdownem kazde stopy(ale moc dobry reseni to nejni-nouzovka), protoze jsem jeste nevedel, ze Protools neumi v OMF stereostopy.

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 05 dub 2006 22:11

toto ma tiež napadlo ale ani som to nevyskúšal lebo sa mi to zdalo dos? nešikovné. ale za tie prachy to určite stojí.

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 05 dub 2006 22:29

ale nerieši to celkom moj problém. zo strihového softu vyeportujem zvuk ako omf. v kazdom strihu si nastavím presahy na cca 2-5sec. ak to mixdownem pridem o tie presahy. neriešim prioritne musiku ale ruchy a voiceovery tam mi to moc nepomôže. Asi som mal na začiatku napísa? otázku ako obís? digitranslátor prípadne čí je to vobec možné lieči?. ak ano ako?

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 05 dub 2006 23:40

Chlet jsem sem pastnout link na vybornej http://www.cuibono-soft.com/Products/products.html ... ale ted koukam, ze to Cub/Nuendo neumi ;-( .
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 05 dub 2006 23:48

nechapem ale co prevadzas .. nazov je prevod z nuenda do protools .. a potom pises o strihovom soft (predpokladam obrazovom) .. Denne strihame na aploch vo finalcut, audio sa exportuje do OMF .. Natiahne sa to v nuende a tam je zvukovyroba .. chodi to jak hodinky ..

humbuk
Příspěvky: 77
Registrován: 18 bře 2006 23:05

Příspěvek od humbuk » 05 dub 2006 23:49

Tak leda eport OMF do nejakeho z podporovanych programu a z neho vypsat tu EDLku.... masakr :)

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 06 dub 2006 09:24

Pytkin, chcem OMF do pro tools. a kedze to neviem priamo hladám nejakú okluku cez nuendo alebo nejaký iný convert........ alebo čo.
Možno som to zamotal viac ako treba.

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 06 dub 2006 09:31

sak normalka export -> omf v nuende, len tam zaklikni stereo split a v protoolse by to malo ist normalne zas naimportovat/otvorit. ci nieco mi unika ? :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 06 dub 2006 09:34

ah uz chapem, le nepodporuje omf
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

kakuniak
Příspěvky: 10
Registrován: 22 lis 2005 17:31

Příspěvek od kakuniak » 06 dub 2006 09:35

nemam digitranslator takze neviem importovat OMF

Odpovědět