Problém s otvorením samplov
Problém s otvorením samplov
Ahoj.. potreboval by som poradiť s drobnosťou.. mám cubase 5 a mám v ňom základnu banku samplov asi 5 gb.. ktoré som otváral cez add instrument track a hneď mi otvorilo banku kde som si mohol vybrať sample.. lenže môžem otvoriť len tie čo mám v banke a nemôžem si ovoriť žiadne iné nové čo mám v pc.. takže by som potreboval poradiť ako ich otvorím? treba stiahnuť nejaké pluginy? alebo kúpiť nejaký hardware?
Re: Problém s otvorením samplov
file - import - audio file
vytvori ti to samo audio track
nebo existuje vst instrument zvany sampler, ktery umi prehravat audio soubory - aneb back to basics
vytvori ti to samo audio track
nebo existuje vst instrument zvany sampler, ktery umi prehravat audio soubory - aneb back to basics

cez ten import som to skúšal už a otvorilo mi to, lenže mi to otvorilo iba v jednom tóne takže keď som ťukal do klávesov nemenilo to tóny vieš
.. a ten sampletr to je soft?

Ano, potřebuješ sampler, což jest buď soft nebo HW. Ve tvém případě bude nejsnažší použít soft - tak kukni na www.kvraudio.com třebas a najdeš pár free. Zde je také téma, kde jsou doporučované ozkoušené a oblíbené plug-iny; sampler tam může také být, jukni.
P.
P.
martinko, mas v tom solidni hokej. ujasni si pojmy a hlavne vnimej koncovky souboru. taky co je midi a co je audio a co jsou programy sampleru (presety, banky).
urcite ti to pomuze. takhle se v tom budes dost placat a budes se ptat na otazky, ktery diky neznalosti pojmu nebudes schopnej ani spravne polozit
kdyz neco nebudes moct najit, vsichni ti tady radi pomuzou, ale tohle je fakt jako neznat pismenka a chtit psat - v tvem pripade neznat sampler a chtit delat el. hudbu
drzim palce
jinak ty banky od steinberga - jestli jsou to ty puvodni, ty se ti asi nacitali v halionu, ze? to je prave ten sampler
urcite ti to pomuze. takhle se v tom budes dost placat a budes se ptat na otazky, ktery diky neznalosti pojmu nebudes schopnej ani spravne polozit

kdyz neco nebudes moct najit, vsichni ti tady radi pomuzou, ale tohle je fakt jako neznat pismenka a chtit psat - v tvem pripade neznat sampler a chtit delat el. hudbu

jinak ty banky od steinberga - jestli jsou to ty puvodni, ty se ti asi nacitali v halionu, ze? to je prave ten sampler

biscuit .. nemáš rád hokej? 

mam, uz sa tesim na majstrovstva.. ale v pojmech moc ne