Problem s VST instrument v Cubase
Problem s VST instrument v Cubase
Mám koupený Cubase 5 a objevil se mi problém. Najednou mi nejde otevřít tabulka, kde se přiřazují VST instrument.
Když otevřu starší projekt, tak tam zvuky jsou, ale toto dialogové okno nejde otevřít. Nejde to ani u nového projektu.
Toto se mi zatím nikdy nestalo a vůbec nevím, co s tím. Nechce se mi celej Cubase znovu přeinstalovávat. Nevíte někdo,
co s tím. Moc děkuju za radu.
Když otevřu starší projekt, tak tam zvuky jsou, ale toto dialogové okno nejde otevřít. Nejde to ani u nového projektu.
Toto se mi zatím nikdy nestalo a vůbec nevím, co s tím. Nechce se mi celej Cubase znovu přeinstalovávat. Nevíte někdo,
Re: Problem s VST instrument v Cubase
predpokladam, ze klavesu F11 jsi zkousel?
Jasně, to jsem zkoušel.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
zkus prozatimne prepnout rozliseni windows na neco podstatne nizsiho (bohuzel se ti asi rozhodi ikony na plose). to okno je pravdepodobne jen 'schovany' mimo zobrazenou cast.hajnymiko píše:Mám koupený Cubase 5 a objevil se mi problém. Najednou mi nejde otevřít tabulka, kde se přiřazují VST instrument.
anebo zkus tohle: http://sheepdog.codeplex.com/
No to mě napadlo, že je to možná jenom schovaný. Zkoušel jsem minimalizovat okno projektu, ale nikde jsem to pod tím nenašel.
S tím rozlišením to vyzkouším - dobrej tip. Díky
S tím rozlišením to vyzkouším - dobrej tip. Díky
-
longsleeper
mě se tohle stalo v Cubase 6 s mixem,pomohlo vymazat obsah složky START-ALL PROGRAMS-STEINBERG CUBASE-CUBASE APPLICATION DATA FOLDER
Díky moc za rady, opravdu pomohlo nastavit malé rozlišení a okno se v rohu objevilo.
Přesunul jsem ho doprostřed. Musel jsem song ale uložit,aby tam zůstalo. Teď tam je
i když jsem rozlišení vrátil na původní hodnotu. Díky Brooklyn/juanita juarez
Přesunul jsem ho doprostřed. Musel jsem song ale uložit,aby tam zůstalo. Teď tam je
-
- Profesionál
nz :]hajnymiko píše:Díky moc za rady, opravdu pomohlo nastavit malé rozlišení a okno se v rohu objevilo.
i to co psal longsleeper by urcite pomohlo
jinak taky mozna prepnuti mezi maximalizovanym a custom oknem
-
- Profesionál
to jo, ale vymazat si cely preference a pripadne makra, zkratky, nastaveni workspaces... je pekna otrava. to prepnuti min/max bohuzel nefunguje, cubase ma tohle nejaky zmatlany.biscuit píše:i to co psal longsleeper by urcite pomohlojinak taky mozna prepnuti mezi maximalizovanym a custom oknem
mas pravdu, ja to beru podle sebe - ja to mam vse tak primitivni, ze je pak u me to prenastaveni otazka dvou/trech minut 
a nemyslel jsem min max, ale max custom, ale netvrdim ze to je lek, jen teoretizuju - vychazim z toho, ze u custom okna by mely jit tahat fragmenty mimo hlavni okno (pri aktivovani always on top); u max, by mely bejt snad vsechny uvnitr - nebo se pletu?
edt: aha, tak kecam, u always on top to jde vzdy..
a nemyslel jsem min max, ale max custom, ale netvrdim ze to je lek, jen teoretizuju - vychazim z toho, ze u custom okna by mely jit tahat fragmenty mimo hlavni okno (pri aktivovani always on top); u max, by mely bejt snad vsechny uvnitr - nebo se pletu?
edt: aha, tak kecam, u always on top to jde vzdy..