Problem s VST instrument v Cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
hajnymiko
Příspěvky: 14
Registrován: 09 bře 2009 20:34

Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od hajnymiko » 22 srp 2012 17:24

Mám koupený Cubase 5 a objevil se mi problém. Najednou mi nejde otevřít tabulka, kde se přiřazují VST instrument.
Když otevřu starší projekt, tak tam zvuky jsou, ale toto dialogové okno nejde otevřít. Nejde to ani u nového projektu.
Toto se mi zatím nikdy nestalo a vůbec nevím, co s tím. Nechce se mi celej Cubase znovu přeinstalovávat. Nevíte někdo,
co s tím. Moc děkuju za radu.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od Amorph » 22 srp 2012 17:44

predpokladam, ze klavesu F11 jsi zkousel?

hajnymiko
Příspěvky: 14
Registrován: 09 bře 2009 20:34

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od hajnymiko » 22 srp 2012 17:56

Jasně, to jsem zkoušel.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 srp 2012 18:34

hajnymiko píše:Mám koupený Cubase 5 a objevil se mi problém. Najednou mi nejde otevřít tabulka, kde se přiřazují VST instrument.
Když otevřu starší projekt, tak tam zvuky jsou, ale toto dialogové okno nejde otevřít. Nejde to ani u nového projektu.
Toto se mi zatím nikdy nestalo a vůbec nevím, co s tím. Nechce se mi celej Cubase znovu přeinstalovávat. Nevíte někdo,
co s tím. Moc děkuju za radu.
zkus prozatimne prepnout rozliseni windows na neco podstatne nizsiho (bohuzel se ti asi rozhodi ikony na plose). to okno je pravdepodobne jen 'schovany' mimo zobrazenou cast.

anebo zkus tohle: http://sheepdog.codeplex.com/

hajnymiko
Příspěvky: 14
Registrován: 09 bře 2009 20:34

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od hajnymiko » 22 srp 2012 18:40

No to mě napadlo, že je to možná jenom schovaný. Zkoušel jsem minimalizovat okno projektu, ale nikde jsem to pod tím nenašel.
S tím rozlišením to vyzkouším - dobrej tip. Díky

longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od longsleeper » 22 srp 2012 20:29

mě se tohle stalo v Cubase 6 s mixem,pomohlo vymazat obsah složky START-ALL PROGRAMS-STEINBERG CUBASE-CUBASE APPLICATION DATA FOLDER

hajnymiko
Příspěvky: 14
Registrován: 09 bře 2009 20:34

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od hajnymiko » 22 srp 2012 21:54

Díky moc za rady, opravdu pomohlo nastavit malé rozlišení a okno se v rohu objevilo.
Přesunul jsem ho doprostřed. Musel jsem song ale uložit,aby tam zůstalo. Teď tam je
i když jsem rozlišení vrátil na původní hodnotu. Díky Brooklyn/juanita juarez

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 srp 2012 14:28

hajnymiko píše:Díky moc za rady, opravdu pomohlo nastavit malé rozlišení a okno se v rohu objevilo.
Přesunul jsem ho doprostřed. Musel jsem song ale uložit,aby tam zůstalo. Teď tam je
i když jsem rozlišení vrátil na původní hodnotu. Díky Brooklyn/juanita juarez
nz :]

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od biscuit » 23 srp 2012 14:33

i to co psal longsleeper by urcite pomohlo ;) jinak taky mozna prepnuti mezi maximalizovanym a custom oknem

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 srp 2012 14:44

biscuit píše:i to co psal longsleeper by urcite pomohlo ;) jinak taky mozna prepnuti mezi maximalizovanym a custom oknem
to jo, ale vymazat si cely preference a pripadne makra, zkratky, nastaveni workspaces... je pekna otrava. to prepnuti min/max bohuzel nefunguje, cubase ma tohle nejaky zmatlany.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Problem s VST instrument v Cubase

Příspěvek od biscuit » 23 srp 2012 14:49

mas pravdu, ja to beru podle sebe - ja to mam vse tak primitivni, ze je pak u me to prenastaveni otazka dvou/trech minut ;)
a nemyslel jsem min max, ale max custom, ale netvrdim ze to je lek, jen teoretizuju - vychazim z toho, ze u custom okna by mely jit tahat fragmenty mimo hlavni okno (pri aktivovani always on top); u max, by mely bejt snad vsechny uvnitr - nebo se pletu?

edt: aha, tak kecam, u always on top to jde vzdy.. :-D

Odpovědět