Procesor Overlord !!!!! (NUENDO 3)

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Hawkey
Příspěvky: 9
Registrován: 27 říj 2004 16:56

Procesor Overlord !!!!! (NUENDO 3)

Příspěvek od Hawkey » 31 črc 2006 12:24

Čau lidi, mám takovej problém.. když do nuenda natáhnu VSTčko a hraji.. tak mi každou chvíli bliká přetížení procesoru, a lítá to do toho červeného jako by se to zbláznilo.. .ale když to samé spustím v samplitude, tak mohu na klavesách zmáčknout desítky kláves.. a hraje to krásně.. žádné zadrhnutí..... nevíte někdo čím to může být ? Musí to být nějaké špatné nastavení v nuendu, protože jinak by mi to v samplitude nehrálo dobře.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 31 črc 2006 12:56

napis hlavne konfig compu a jaky VSTcko to je, to pomuze, jinak se nedozvis nic vic nez aby sis zkontroloval jestli mas v nuendu nastaveny ASIO ovladace ty spravny karty a ne treba interniho shitu na bordu a taky zkontroluj latenci atd, cim mensi tim lepsi, teoreticky. podle me mas v nuendu blbe ovladace, teda pokud to nedela jenom s jednim konkretnim VSTckem a ostatni treba nejsou v pohode, to musis vsechno hodit do placu jinak je to tezky neco vykoumat

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 31 črc 2006 13:00

Hawkey: ja mam podobnej problem, ale v Sequoie :) Je to nepouzitelny. Ale muze to bejt ubohym compem (2Ghz Celeron/256Mb RAM)... Uz abych mel novej pocitac... ale je to moc penez tedka :( Nejradsi bych ho koupil z druhy ruky. Sorry za offtopic ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Hawkey
Příspěvky: 9
Registrován: 27 říj 2004 16:56

Příspěvek od Hawkey » 31 črc 2006 13:29

Takže mám P4 3GHz 1 GB ram ( dual 512), zv.k Echoaudio Gina 3G, ASIO driver mám nastavený ASIO Echo PCI, latence kolem 4 ms, buffer size mám na 128 samples, VST je z3ta+ ale dělá to i u jinejch, hlavně když je jich potom víc... u tohoto mi to dělá i když je jeden. .a v samplitude to nedělá vůbec. Jo a taky to třeba dělá jenom když posunuji grafiku, tím myslím... G nebo H.. přiblížení oddálení.. a to tam mám jen dvě stopy.. jednu audio ( bez efektů ) druhou třeba jedoucí grove agent.. midi stopu.. a jak zmáčknu G nebo H... tak to vždy hodí do červeného
Naposledy upravil(a) Hawkey dne 31 črc 2006 13:48, celkem upraveno 1 x.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 31 črc 2006 13:48

Cyril:
znam cloveka co prodava tohle, bejva pristupnej i na rozumnou formu splatek (Hawkey proted snad promine, dal v pripade zajmu se presuneme do posty)

AMD ATHLON 64 3500+ (socket AM2),
512MB DDR-2 800 MHz KINGMAX,
120GB S-ATA Seagate,
DVD LG GSA H20L (Lightscribe),
ATI RADEON X600XT 256MB VIVO PCI-E,
MIDITOWER ATX 300W,
cena 8.900,-


Hawkey: pak to bude opacnej problem, prilis mala latence, zkus nastavit neco kolem 10ms a uvidis jestli to bude delat, evidentne drajvry zatezujou comp a v kombinaci s hafem vypoctu v realnym case na narocnejch VSTckach jako Z3ta to hazi dropy, zkus to, vic me nenapada
Naposledy upravil(a) Neural_I dne 31 črc 2006 13:50, celkem upraveno 1 x.

Hawkey
Příspěvky: 9
Registrován: 27 říj 2004 16:56

Příspěvek od Hawkey » 31 črc 2006 13:50

no jak už jsem psal v předešlém.. s latencí to nemá nic společného. .v obou programech mám nastavenou stejnou latenci.. v jednom to jede. .v druhém ne

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 črc 2006 14:25

hawkey: problem bude zrejme v tom ze jeden sw je blbsi ako druhy
pozadovana latencia samozrejme suvisi aj s vst hostom, ja sa na svojej zostave dopidim vo FL na 5ms, vo VST hoste na 1ms a v live 2.0 na 15ms...

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 31 črc 2006 15:26

podla mna to dost jasne svedci o kvalite tych softov...

mozno to bude tou skvelou copy protection ktoru ma nuendo 3 (:

Odpovědět