Projekt v CUBASE. Co sa mohlo stat?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Projekt v CUBASE. Co sa mohlo stat?

Příspěvek od QOX » 05 čer 2007 09:30

Zdravim Vas
Viete mi niekto poradit? Nahraval som u kamosa do cubase LE v rozliseni 48/24 projekt a
potom som si ho zobral domov do svojeho PC kde mam tak isto CUBASE LE ale pri otvarani mi to vyhodilo nejake chybove hlasenie o externej SYNC a spravilo mi to to ze PROJEKT je v mojom PC otvoreny v rozliseni 44/24 v nom su ponatahovane tracky v rozliseni 48/24 a hra mi to samozrejme podladene. Co s tym? Rozlisenie projektu zmenit neviem resp. neviem ako na to lebo uz ma do zmeny nevpusti, ponatahovat tracky do noveho projektu je tiez des lebo mam tam vela strihov a skladat to ako puzzle sa mi nechce. Viete mi poradit ako to oklamat? To sa mi este nestalo.
Dakujem

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 05 čer 2007 10:13

počítám, že po natažení projektu do tvého PC jsi ho neuložil? mám na mysli, jestli ho máš prostě pořád v původní podobě, nijak nedotčený tvým PC....

P.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 čer 2007 10:16

QOX - a hodi ti to hlasku samplerate has been changed to 44.1 ?

To je totiz klasicka hlaska - zvukova karta ma nastaveny nejaky samplerate.
Takze kdyz ja mam treba v ovladaci nastaveno 48khz a zapnu projekt v cubase na 44 tak se mi automaticky zvukovka prepne do 44.1khz a napise to hlasku. Je tedy mozne, ze tva zvukovka si nekde v nejakym svym softu drzi 44.1 a kdyz das cubase ve 48 tak ti to napise, ze se to zmenilo na 44.1. Takze si nastav zvukovku na 48. Co pouzivas za zvukarnu ?

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 05 čer 2007 13:11

mam audiopfile 24/96 klasiku mam nstavenu autodetekciu SAMPLERATE len neviem preco mi to samo otvory projekt v 44/24 ked som to ukladal v 48/24 a tracky su nahrate do toho projektu 48/24. Hlasku to hlasy nieco okolo EXTERNAL SYNC ale neviem presne co lebo PC mam doma a som teraz v pracy.

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 05 čer 2007 13:12

Mam ten projekt aj nedotknuty a neulozeny v mojom PC

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 čer 2007 13:18

mas na zvukovke nieco navesene na digital? spdif?

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 05 čer 2007 13:35

nie nemam

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 čer 2007 13:55

QOX: jdi do cubase spust novy projekt dej project setup na 48 potom by se ti meli vsecky nove projekty otevirat ve 48 tot za 1) pak jdi do audiophlie nastaveni a vypni autodetekci a nastav to rucne natvrdo na 48 a pak zapni tvuj projekt treba se to rozjede.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 05 čer 2007 14:13

QOX : napred chod do delta panelu .. a nastav frekvenciu na 48k .. internal .. potom otvor cubase a natiahni projekt .. a malo by to fungovat ..

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 05 čer 2007 14:33

ok skusim to vecer a dam vediet ako som dopadol. Zatial dakujem

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 05 čer 2007 14:46

chlapci mě předběhli :-D

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 06 čer 2007 09:33

Uz je to ok vsetko hra ako ma. dakujem

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 06 čer 2007 09:45

QOX: goood :))

Odpovědět