Prosba o pomoc někoho s Cubase 4

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Prosba o pomoc někoho s Cubase 4

Příspěvek od mario.severin » 13 kvě 2008 19:59

Nazdar,

tak jsem dnes nainstaloval Cubase Essential, ale protože neumí importovat staré projekty ze starších verzí (doposavad jsem používal SX3 od H2O :oops: ), tak prosím někoho s plnou Cubase 4, jestli je možné je přeuložit (prej by to mělo jít)

Díky moc

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 13 kvě 2008 21:00

ak tam nemas pouzitu hrbu pluginov ktore by som koli tomu musel instalovat tak neni problem :-) ale predpokladam ze urcite mas ...

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Příspěvek od psk501 » 13 kvě 2008 22:40

Tak na to preulozeni pouzij cracklou verzi a pak ji zase odinstaluj )

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Příspěvek od mario.severin » 14 kvě 2008 06:15

psk501 píše:Tak na to preulozeni pouzij cracklou verzi a pak ji zase odinstaluj )
Já mám pocit, že tam je prostě jeden formát (.cpr), ne? Nebo je tam nějaká volba "save as", která nabídne nějaký jiný???


Dendy: mě by stačilo, kdyby si ten projekt pamatoval který instrument je na midi stopě a umístění toho kterého wav na audiu. Pluginy a podobné si pak už udělám z druhého notebooku.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 15 kvě 2008 12:39

Ahoj. Mám taky čtyřku. S konverzí z SX3 není žádný problém. Kolik toho máš?

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Příspěvek od mario.severin » 15 kvě 2008 12:45

Ondrash píše:Kolik toho máš?
Asi jenom 7 nejdůležitějších. Další jsou jenom blbinky a melodické motivy a ty si udělám už jenom jako midi...

Odpovědět