re-recording signálu na výstupu
re-recording signálu na výstupu
hodně lidí využívá mně zatím zatajenou fintu nahrávání, kupříkladu vstčka, do audiostopy... a to tak že cubase nahraje zvuk až "za" masteršavlí /!!!/
proč to potřebuju:
1.hlavně proto, že u toho můžu kroutit na jakemkoliv pluginu a změny se budou ihned zaznamenávat...
klasicky jsem to dělal automatizací - pak render
2.dále to taky šetří cpu... instrument si nahrajete a vlastní plugin můžete bypassnout/vypnout (vím, od toho je v cubase funkce freeze)
3.taky proto, abych si třeba kus tracku dal hnedka do audiostopy, nemusel renderovat - a potom pracně:) imporotvat audio fajl
snad sem vysvětlil problém srozumitelně, dík za nápady
(taky uvažuju, jestli to jde na každé zvukovce, nebo jenom na té, která má nějaký interní router)
proč to potřebuju:
1.hlavně proto, že u toho můžu kroutit na jakemkoliv pluginu a změny se budou ihned zaznamenávat...
klasicky jsem to dělal automatizací - pak render
2.dále to taky šetří cpu... instrument si nahrajete a vlastní plugin můžete bypassnout/vypnout (vím, od toho je v cubase funkce freeze)
3.taky proto, abych si třeba kus tracku dal hnedka do audiostopy, nemusel renderovat - a potom pracně:) imporotvat audio fajl
snad sem vysvětlil problém srozumitelně, dík za nápady
(taky uvažuju, jestli to jde na každé zvukovce, nebo jenom na té, která má nějaký interní router)
-
- Profesionál
Kdyz to potrebujes nezavisle na sw, tak treba RME tohle umi pres total mix, proste si naroutujes vystup do nejakyho vstupu. S ostatnima kartama nemam zkusenost, ale prijde mi to jako docela samozrejma vec. Jinak urcite existujou programky, ktery tohle umej. Kdysi jsem zkousel total recorder, kterej nejede pod ASIO a nahrava na hdd, ale myslim ze tech variant bude vic.
jj... znam hodne vstrekorderu, které nahrajou z vst nebo jine stopy audio na disk, ale potrebuju to rovnou do audiostopy v sekvenceru
juanita: kdyz si vybiram inputy tak v nabidce vidim jenom input kanaly
stejne tak v out mam navyber jenom out1 - out8
mám esi quatafire610... kámoš má taky esi kartu a jde mu to (ale nejaky terminal)
juanita: kdyz si vybiram inputy tak v nabidce vidim jenom input kanaly
stejne tak v out mam navyber jenom out1 - out8
mám esi quatafire610... kámoš má taky esi kartu a jde mu to (ale nejaky terminal)
-
- Profesionál
skus toto
http://www.silverspike.com/?Products:TapeIt TapeIt verzia 1.0 je dokonca free... hodis do master stopy ako posledny plugin a das zapisat na disk..
soundlastre a low-budget multimedia zvukovy vedia nahravat "what you hear" ale paradoxne lepsie poloprofi a profi karty vacsinou nie
http://www.silverspike.com/?Products:TapeIt TapeIt verzia 1.0 je dokonca free... hodis do master stopy ako posledny plugin a das zapisat na disk..
soundlastre a low-budget multimedia zvukovy vedia nahravat "what you hear" ale paradoxne lepsie poloprofi a profi karty vacsinou nie