Record a metronome click

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Record a metronome click

Příspěvek od oldcable » 04 dub 2017 11:07

Cafte, neskutocne nejde mi nahravat click. Neviem na to prist. Pomoze mi niekto ? Na youtube je presny postup, ktory som dodrzal aj tak nic. Click pocujem, ale mi ho nenahra, ako to je v tej ukazke. Ukazka je pod nazvom-Cubase Tutorial - How to record a metronome click as an audio track using Cubase Pro 8
Naposledy upravil(a) oldcable dne 05 dub 2017 09:03, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3016
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Record a metronome click

Příspěvek od pavlii » 04 dub 2017 12:58

Ale však je to easy - click produkuje externí synth (JV1080) a nahrává se audio signál.

Druhý způsob je prachsprosté namačkání metra podle audio kliku do MIDI stopy; zvuk pak produkuje VSTi Halion.

Co na tom nejde? Ukázka má špatný link.

P.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Record a metronome click

Příspěvek od Amorph » 04 dub 2017 13:34

Obecne staci mit click prepnuty na midi a priradit mu nejaky VSTi s vhodne nastavenym zvukem. Potom staci dat export z vystupu toho VSTi a udelas z toho audiostopu. pripadne se da pres externi midi pouzit externi hw, ale tam muzou byt napriklad problemy s presnosti kompenzace latence atd, ja bych volil VSTi.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3016
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Record a metronome click

Příspěvek od pavlii » 04 dub 2017 14:06

Přesně tak.

P.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Record a metronome click

Příspěvek od oldcable » 05 dub 2017 09:08

Nechcem sa pustat do midi /mam voci tomu odpor/ ja som chcel vediet, ako je to mozne, ze na tej ukazke jednoducho nahra click bez urav - da record a punktunk

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3016
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Record a metronome click

Příspěvek od pavlii » 05 dub 2017 10:21

Herdek, dyk to píšu (aby tomu rozuměl i neangličan).

P.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Record a metronome click

Příspěvek od Amorph » 05 dub 2017 11:11

No je blby mit odpor vuci vecem, bez kterych se zrovna neobejdes.

rastis
Příspěvky: 2882
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Re: Record a metronome click

Příspěvek od rastis » 05 dub 2017 11:38

pokial sa bude cely cas pracovat v Cubase a nepojde sa do ineho projektu, naco je dobre mat exportnuty klik do audio stopy ? nestaci ho nechat len prehravat z Cubase ?

Odpovědět