Rozdělení Stereo stopy

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Musiclab Kolín
Příspěvky: 69
Registrován: 06 led 2008 00:46

Rozdělení Stereo stopy

Příspěvek od Musiclab Kolín » 06 bře 2008 15:43

Ahoj, omlouvám se za tak trivialni otázku.
Nevím, kde najít dialog pro rozdělení stereo stopy na dva mono tracky.
Vím, že tento dialog se ukazoval při importu, ale asi jsem jej odškrtnul. Pak jsem ho hledal v podskupině audio a nic. prosím, kdo ví at poradí...
MPC2500; RP300; HS50M; T7

Musiclab Kolín
Příspěvky: 69
Registrován: 06 led 2008 00:46

Příspěvek od Musiclab Kolín » 06 bře 2008 15:44

jedná se tedy o Cubase Le
MPC2500; RP300; HS50M; T7

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 08 bře 2008 11:11

Export Audio Mixdown - položka "Stereo split".

P.

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 08 bře 2008 11:25

to jsem mu chtěl taky poradit, ale z jeho dotazu chápu, že to potřebuje rozdělit při importu...taky bych rád věděl, jesti to takhle jde

Musiclab Kolín
Příspěvky: 69
Registrován: 06 led 2008 00:46

Příspěvek od Musiclab Kolín » 08 bře 2008 19:09

No nejlépe aby to šlo přímo v okně projektu a daný track bych mohl rozdělit aniž bych exportoval, anebo importoval. Prostě jen tak překlikávat, jestli mi rozumíte. Jinak při tom importu to jde, ale to až tolik nepotřebuji. Spíš když míchám a chci jen levou část, tak to rozdělím a použiji levou...
MPC2500; RP300; HS50M; T7

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 08 bře 2008 21:00

tak takhle realtime to neni slozity, to zvladnes primo v mixaku nad savli v sekci pan (nebo waves s-1 nebo si pustis jakykoliv plugin, ktery ma zvlast gain pro LR a jednu stranu stahnes nebo... ;]).

Musiclab Kolín
Příspěvky: 69
Registrován: 06 led 2008 00:46

Příspěvek od Musiclab Kolín » 08 bře 2008 21:18

jasný pan..znám způsoby jak toho docílit, ale přesto mi vrtá hlavou, že některé i laciné editory to mají přímo v menu po kliku pravým tlačítkem kupříkladu. Příjde mi to jako jedna ze základních funkci. Nevadí, no:-) jsem asi moc pohodlnej.-)
MPC2500; RP300; HS50M; T7

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 10 bře 2008 10:47

Ahha.....já jsem automaticky bral, že slovíčko "import" je překlep, protože mi ani na mysl nepřišla žádná logika importu stereo souboru do dvou mono stop....

P.

Odpovědět