S1 imager
S1 imager
Prosím o radu, pravděpodobně hodně začátečnická otázka.
V Cubase aplikuju Waves S1 imager,... ať hýbu s nastavením jakkoli, efekt se do výstupu nepromítá. Ostatní efekty na stopě šlapou dobře. Nepomáhá ani prohodit pořadí efektů. Díky . David
V Cubase aplikuju Waves S1 imager,... ať hýbu s nastavením jakkoli, efekt se do výstupu nepromítá. Ostatní efekty na stopě šlapou dobře. Nepomáhá ani prohodit pořadí efektů. Díky . David
Re: S1 imager
aplikujes ho na mono signal ? alebo stereo ?
ty zakerakPytkin píše:aplikujes ho na mono signal ? alebo stereo ?

-
- Profesionál
A nemáš to náhodou cracklý? Možná to je tim, že to nefunguje... 

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
-
- Profesionál
jo, to bude tim, S1 imager pracuje jen s tim, co uz v signalu je, tj. meni pomery M(id) a S(ide) slozky. tzn. pokud ve zdroji neni stereoinformace, S1 ji nevyrobi (ale umi to jiny pluginy, treba stereoveci od PSP audioware).Pytkin píše:aplikujes ho na mono signal ? alebo stereo ?
J.. je mozne,. ze zaklad mam mono,... ... v teto dobe jsem ale na Cubase presel z ACIDu. V ACIDU mi to rozeznelo i mono signal... tak jsem spis mel za to, ze to bude nejakym nastaveniim sekvenceru.
Ale pokud to strka do insertu mono tracku, tak i kdyby to vyrobilo stereo zvuk, tak v tom mono tracku to stereo hrat nebude, ne? Nebo jak je to s takovymi pluginy, ktere delaji mono > stereo? Musi byt ve stereo tracku?
ano, musi byt ve stereo tracku, z insertu mono tracku jde vzdy jen mono signal.
Myslel jsem si to, ale diky za potvrzeni.
-
- Profesionál
ale i pokud bude ve stereostope S1 a v ni nominalne stereosignal, kde ale L=R, tam S1 se stereem nic provest neumi.jardatop píše:Myslel jsem si to, ale diky za potvrzeni.