S1 imager

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
dsvestka
Příspěvky: 14
Registrován: 05 zář 2009 19:17

S1 imager

Příspěvek od dsvestka » 27 říj 2009 15:43

Prosím o radu, pravděpodobně hodně začátečnická otázka.
V Cubase aplikuju Waves S1 imager,... ať hýbu s nastavením jakkoli, efekt se do výstupu nepromítá. Ostatní efekty na stopě šlapou dobře. Nepomáhá ani prohodit pořadí efektů. Díky . David

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: S1 imager

Příspěvek od Pytkin » 27 říj 2009 15:53

aplikujes ho na mono signal ? alebo stereo ?

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 11:44

Re: S1 imager

Příspěvek od PiKey » 27 říj 2009 18:47

Pytkin píše:aplikujes ho na mono signal ? alebo stereo ?
ty zakerak :)
Hudobník a producent, majiteľ štúdia
http://www.fairytale.sk | http://www.peterkravec.com

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: S1 imager

Příspěvek od Liquid Sound » 27 říj 2009 20:57

A nemáš to náhodou cracklý? Možná to je tim, že to nefunguje... :?
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: S1 imager

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 28 říj 2009 18:29

Pytkin píše:aplikujes ho na mono signal ? alebo stereo ?
jo, to bude tim, S1 imager pracuje jen s tim, co uz v signalu je, tj. meni pomery M(id) a S(ide) slozky. tzn. pokud ve zdroji neni stereoinformace, S1 ji nevyrobi (ale umi to jiny pluginy, treba stereoveci od PSP audioware).

dsvestka
Příspěvky: 14
Registrován: 05 zář 2009 19:17

Re: S1 imager

Příspěvek od dsvestka » 28 říj 2009 21:39

J.. je mozne,. ze zaklad mam mono,... ... v teto dobe jsem ale na Cubase presel z ACIDu. V ACIDU mi to rozeznelo i mono signal... tak jsem spis mel za to, ze to bude nejakym nastaveniim sekvenceru.

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: S1 imager

Příspěvek od jardatop » 30 říj 2009 17:00

Ale pokud to strka do insertu mono tracku, tak i kdyby to vyrobilo stereo zvuk, tak v tom mono tracku to stereo hrat nebude, ne? Nebo jak je to s takovymi pluginy, ktere delaji mono > stereo? Musi byt ve stereo tracku?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: S1 imager

Příspěvek od Amorph » 30 říj 2009 17:14

ano, musi byt ve stereo tracku, z insertu mono tracku jde vzdy jen mono signal.

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: S1 imager

Příspěvek od jardatop » 06 lis 2009 14:34

Myslel jsem si to, ale diky za potvrzeni.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: S1 imager

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 06 lis 2009 14:58

jardatop píše:Myslel jsem si to, ale diky za potvrzeni.
ale i pokud bude ve stereostope S1 a v ni nominalne stereosignal, kde ale L=R, tam S1 se stereem nic provest neumi.

Odpovědět