Setting Cubase to Midas Venice F32

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
oldcable
Příspěvky: 179
Registrován: 07 led 2012 11:17

Setting Cubase to Midas Venice F32

Příspěvek od oldcable »

Hardware Midas je nainstalovany OK. Fivewire OK. Poradi niekto ako na setting. Pouzival som MR816, tam nebol ziadny problem pri settingu.-dakujem

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2520
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Setting Cubase to Midas Venice F32

Příspěvek od Stan »

S cim mas problem? Ja sice nemam Midas ale DM4800 coz je digital takze se dost veci bude lisit, nicmene zakladni nastaveni bude problizne stejne. Jinak vubec jsi nenapsal co mas za problem. Klasicky je treba nastavit externi ovladac jako Mackie protokol aby ho cubase videl pak je to jen on nastaveni MIDI. Ja jsem svuj desk nastavoval hrozne davno takze uz si taky vsechno nepamatuju ale treba ti s necim budu napomocny. Co pisou v manualu nebo na Midas foru?

Edit: ted koukam na F32 manual a vidim ze je to cisty analog takze zadne MIDI na ovladani faderu. Ty tedy mas problem s nactenim zakladniho Audio interface v Cubase nebo ...?

Edit 2: Jeste me napadlo aby jsi zkontroloval zpusob instalovani driveru v manualu protoze nektery HW musi byt pri instalaci driveru odpojen a vice versa, pokud neni instalace provedena spravne pak HW neni softem nalezen. Jaky mas OS?

oldcable
Příspěvky: 179
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Setting Cubase to Midas Venice F32

Příspěvek od oldcable »

Windows 7 HW je nainstalovany OK -Cubase 7,5 nacita Midas, ale VST connections blbne -Inputs a Outputs. V tom mam problem, prave teraz to idem riesit. Urcite napisem ako to dopadlo a dakujem za reakciu

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2520
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Setting Cubase to Midas Venice F32

Příspěvek od Stan »

VSTUPY si nastav klasicky v INPUT sekci a VYSTUP si nastav ve STUDIO sekci. Pamatuju si ze jsem mel taky problem dostat zvuk ven protoze mam 32 vystupu na mixu a navic moznost vystupu na nekolik monitorovacich sad. Ja jsem na macOS ale podivej se jak mas nastaveny systemove vystupy (Widle audio).

To byl muj problem na OSX protoze jsem mel spatne naroutovany signaly. Slo o to ze jsem nastavil FW kartu jako hlavni audio interface pro OSX a ten automaticky priradil systemu FW vystup 1-2 jako hlavni a ja jsem v Cubase nastavil vystupy 31-32 jako hlavni ale bylo to o neco slozitejsi vzhledem k internimu routingu na mixu samotnem. Muzes se na to podivat timto smerem protoze tam muze byt zakopany pes ale jak rikam nejsem na widlich.

oldcable
Příspěvky: 179
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Setting Cubase to Midas Venice F32

Příspěvek od oldcable »

Stane dik, vybavene slape jako hodinky, presne podla Tvojho postupu

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3222
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Setting Cubase to Midas Venice F32

Příspěvek od pavlii »

Nojo - routing už je velká legrace 8)

P.

Odpovědět