Skenování plugin v Cubase Sx3

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
vladko.vs.
Příspěvky: 15
Registrován: 17 kvě 2006 18:21

Skenování plugin v Cubase Sx3

Příspěvek od vladko.vs. » 18 kvě 2006 14:05

Zdravím,Budte dobří,potřeboval bych poradit jestli se dá vypnout skenování plugin při startu v Cubase Sx.Pokaždé mi to skenuje všechny pluginy.Pokud bych odebral složky v plugin infotmation tak mi asi ty pluginy které mám v těchto externích složkách nebudou fungovat?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 18 kvě 2006 14:21

To co opisujes nie je problem, ale uplne standardna zalezitost pri spustani mnohych (nielen hudobnych) programov. Pokial nespustas Cubase kazdych 5 minut, tak ti tych par sekund pri prvom spusteni moze byt egal. Navyse dlhsie program cekuje plugin len ked je plugin prvy krat nainstalovany (overuje registraciu a tak...). Pri dalsich spusteniach Cubasu ich tento len prebehne.

Co mozes urobit je vypnut preloadovanie Wavesov...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 18 kvě 2006 18:22

dano: heheh, par sekund..ty si dobry ;)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 18 kvě 2006 18:49

Fractal píše:dano: heheh, par sekund..ty si dobry ;)
Neviem aky mas comp, no pokial ho nemas zasraty roznou havedou a mas ho len na muziku, tak to trva par sekund... U mna konkretne cca 10-15 (a to mam legalny Cubase, takze tam este cekuje kluc).

vladko.vs.
Příspěvky: 15
Registrován: 17 kvě 2006 18:21

Příspěvek od vladko.vs. » 18 kvě 2006 19:02

Ale mě právě Cubase skenuje pluginy pořád i ty o kterých už ví.Trvá to asi 5minut.Ne že bych to nepřežil,možná to bude tím že jich mám tolik jen vst instr.asi 30 a co teprv efektů :)

vladko.vs.
Příspěvky: 15
Registrován: 17 kvě 2006 18:21

Příspěvek od vladko.vs. » 18 kvě 2006 19:04

A jak se to vypnutí preloudování Wawes dělá.???

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 18 kvě 2006 19:51

vladko.vs. píše:A jak se to vypnutí preloudování Wawes dělá.???
teraz nie som pri PC kde mam Cubase, no nastavuje sa to v preferenciach... ale mas vobec Wavesy nainstalovane?

vladko.vs.
Příspěvky: 15
Registrován: 17 kvě 2006 18:21

Příspěvek od vladko.vs. » 18 kvě 2006 20:21

mam nekde to pohledam v nastaveni díky.

Odpovědět