Potřeboval bych radu od starých MIDI/Cubase bardů...
Mám několik MIDI zdrojů generovaných v Cubase (tzn. nejde o HW, tedy MIDI klávesy apod.)
Tyto MIDI zdroje se mi nabízí v MIDI Input Routing pop-up menu Track Inspectoru, např.
A - MIDI Out
B - MIDI Out
atd.
Můžu ale vybrat pouze jeden z nich.
Já bych ale potřeboval, abych ty zdroje mohl spojit.
Napadá někoho řešení?
Díky
Sloučení více MIDI zdrojů do jednoho
-
- Profesionál
Re: Sloučení více MIDI zdrojů do jednoho
takhle z hlavy me napada virtualni midiport (midiyoke nebo loopMIDI atp.), jedna MIDI stopa ma midi out do midiYOKE. dalsi dve prazdny midi stopy, kazda ma monitoring on, jedna posila do A, druha posila do B -- a obe maji jako vstup ten midiYOKE kanal, do kteryho se posila stopa vychozi, jako prvni zminena.
ale asi by to melo jit mnohem snadneji, tohle je dost blby reseni
moc MIDI ven nepouzivam...
ale asi by to melo jit mnohem snadneji, tohle je dost blby reseni

a neobjavia sa v tom nastaveni , kde sa zaklikava , ktore vstupy maju byt v ALL INPUTS ? tam by ich stacilo zaklikat ..
Pytkin: Tam se to neukazuje, protoze to nejsou HW kontrolery, ale uvnitr Cubase generované - tedy virtuální - MIDI výstupy. A i kdyby, tak takto by si mohl vytvorit jedinou "All MIDI Inputs" group a to by bylo takové nesystematické řešení...
Brooklyn: Díky za tip. Toto řešení jsem měl v záloze, ale byl jsem si jistý, že to musí jít jinak - no nejde to. Takže jsem vytvořil potřebný počet blankových MIDI stop, všem jsem dal jako MIDI Out "LoopBe Internal MIDI" a jako MIDI In každé té MIDI stopy jsme dal jeden z těch mých virtuálních MIDI výstupů. Takto jsem vlastně z "LoopBe Internal MIDI" vytvořil "MIDI merge" sběrnici a je to.
Ještěže to nejsou dráty, přátelé....
Brooklyn: Díky za tip. Toto řešení jsem měl v záloze, ale byl jsem si jistý, že to musí jít jinak - no nejde to. Takže jsem vytvořil potřebný počet blankových MIDI stop, všem jsem dal jako MIDI Out "LoopBe Internal MIDI" a jako MIDI In každé té MIDI stopy jsme dal jeden z těch mých virtuálních MIDI výstupů. Takto jsem vlastně z "LoopBe Internal MIDI" vytvořil "MIDI merge" sběrnici a je to.
Ještěže to nejsou dráty, přátelé....

myslis asi HW inputy , ne controleri ..
myslím, HW kontrolery ve smyslu klavesy, bici pady atd...
nemyslim CC, tedy continuos controlers ve smyslu kategorie MIDI eventu
Terminologie je někdy celkem dvojznačná...
nemyslim CC, tedy continuos controlers ve smyslu kategorie MIDI eventu
Terminologie je někdy celkem dvojznačná...
Co to za experiment? Preco chces spajat nieco, co bolo predtym zamerne oddelene?
Neda sa to obist nejako uplne inac ?
Neda sa to obist nejako uplne inac ?
Jo víceméně šlo o experimentování. To by bylo na dlouhý výklad. Začal jsem tu jeden psát, ale potom, co jsem si ho po sobě přečetl, tak mi přišel nesrozumitelný, tak jsem ho smazal. Není to nic světaborného, o co by nikdo neměl přijít 

DJ Radil píše:.... To by bylo na dlouhý výklad. Začal jsem tu jeden psát, ale potom, co jsem si ho po sobě přečetl, tak mi přišel nesrozumitelný, tak jsem ho smazal.

Moj clovek! Ja ked sem obcas pisem, tak sa taaaaak zamotam, ze ani sam nechapem, jak to niekto moze pochopit. Obycajne ma potom niekto uzemni 2 vetami. Takze potom ticho sedim v kute a zavidim, jak moze niekto tak kratko a trefne pisat....