spuštění cubase 6 offline

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

spuštění cubase 6 offline

Příspěvek od 303 » 05 srp 2012 14:40

Ahoj ...chtěl bych si nainstalovat koupenej Cubase 6 ve zkušebně ale nemam tam net...něco sem viděl, že by to mělo jít rozject i offline ...nevíte nikdo jak na to?.... nebo to pc ze skušebny musim dotahnout na net?..nebo jen hdd vyndat a pripichnout ho doma na netu a registrovat to este i pro něj ? jinak ten cubase mam už jednou nainstalovanej doma ...ale vim že to funguje na víc kompech když je tam strčenej ten usb licencer , ale fakt nevim jak to rozject v tej zkušebně... steinberg to někde psal jak to rozject off ale zaboha to nemužu najít nikde

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: spuštění cubase 6 offline

Příspěvek od Kermitak » 05 srp 2012 15:59

Cubase zadnou online aktivaci nepotrebuje, co to resis? Proste zapojis dongle a jedes.

longsleeper
Příspěvky: 542
Registrován: 03 lis 2011 21:13

Re: spuštění cubase 6 offline

Příspěvek od longsleeper » 05 srp 2012 16:12

záleží jakou máš verzi,já mám jen cubase 6 elements,u toho dongle není...chtělo to po mně registraci v My Steinberg (nebo eLicenser ?..už si nejsem jistej jak to přihlášení přesně proběhlo,ale přístup na net sem potřeboval)

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: spuštění cubase 6 offline

Příspěvek od 303 » 06 srp 2012 14:22

Kermitak píše:Cubase zadnou online aktivaci nepotrebuje, co to resis? Proste zapojis dongle a jedes.
ok když to říkaš zkusim to....mam cubase 6 artist

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: spuštění cubase 6 offline

Příspěvek od Kermitak » 06 srp 2012 14:34

Jestli k tomu mas dongle, tak by to imho melo jit.

Uživatelský avatar
303
Příspěvky: 217
Registrován: 20 led 2010 18:16

Re: spuštění cubase 6 offline

Příspěvek od 303 » 15 srp 2012 15:25

ok dikes...já instaloval jen jednou cubase 5 le a to na net chtělo...nedošlo mi že když mam ten dongle k tej cubase 6 artist , že to rozjedu už takle hravě na dalšim compu..dik

Odpovědět