Touchpad 2 MIDI rozjet pod Cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Touchpad 2 MIDI rozjet pod Cubase

Příspěvek od TTT31 » 15 kvě 2012 15:35

http://www.livelab.dk/touchpad2midi.php

Někdo nějaké zkušenosti s tímhle pluginkem v Cubasu? nějak to nemůžu rozfičet. Otevřel jsem ho jako další instrument a zapl capslock. Očekávál jsem, že mi zmizí kursor a CUbase nějak začne při pohybu po touchpadu indikovat příjem Midi zpráv, ale něděje se tak... taky bych očekával, že se přidá nějak jako midi In do device - midiportssetup ale taky ne. Co poradíte.... Chtěl bych tím např ovládat XY mapu v FM8 nebo XY mapu v Tonic filtru...

TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Re: Touchpad 2 MIDI rozjet pod Cubase

Příspěvek od TTT31 » 15 kvě 2012 21:01

HMM Tak jsem to zkusil i na jiném notebuku a taky to nejede... Vám se to někomu podařilo rozjet někdy? Na win7?

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Touchpad 2 MIDI rozjet pod Cubase

Příspěvek od boro » 15 kvě 2012 22:19

Skusal som to na win7, ale neuspesne.

TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Re: Touchpad 2 MIDI rozjet pod Cubase

Příspěvek od TTT31 » 17 kvě 2012 19:35

Škoda, napíšu maila tvůrcům, jak bude chvilka času. A nenašel si něco podobného??

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Touchpad 2 MIDI rozjet pod Cubase

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 kvě 2012 16:07

good luck, afaik je to abandonware, psal jsem mu kvuli nakupu jinyho jeho pluginu (liveslice - nejlepsi vec na svete), ale neuspesne, na kvrforu taky leta neni.

TTT31
Příspěvky: 175
Registrován: 17 kvě 2010 20:46

Re: Touchpad 2 MIDI rozjet pod Cubase

Příspěvek od TTT31 » 20 kvě 2012 16:07

Brooklyn / juanita juarez píše:good luck, afaik je to abandonware, psal jsem mu kvuli nakupu jinyho jeho pluginu (liveslice - nejlepsi vec na svete), ale neuspesne, na kvrforu taky leta neni.
To je škoda nic podobného jsem na netu nenašel, a moc mě teda ani nenapadá jak by se to dalo naprogramovat... Možná mu napíšu o zdroják a přes léto tomuhle prográmku udělám revival :twisted:

Odpovědět