, mam problem s aktualizací . Cubase 5.1 chci na 5.5.2 nebo 5.5.3  najdu nejnovější a je to.Ale oco jde , já vubec nevím jsem  trumpeta nebo vylízaná hlava . Nevím vubec jak na to. E licenser mi nabídne  aktivat code? kliknu na to a nic se nedeje. Tak  dám update e licen  a je tam toto
 , mam problem s aktualizací . Cubase 5.1 chci na 5.5.2 nebo 5.5.3  najdu nejnovější a je to.Ale oco jde , já vubec nevím jsem  trumpeta nebo vylízaná hlava . Nevím vubec jak na to. E licenser mi nabídne  aktivat code? kliknu na to a nic se nedeje. Tak  dám update e licen  a je tam toto  : Application 'LCC2:exclusive' has caused the following error:
 : Application 'LCC2:exclusive' has caused the following error: The downloaded License-Database has a new format which is not accepted by this version of the eLicenser Control.
Please download the current version from 'http://www.eLicenser.net'.

Tak jsem si jeste zagooglil na Eng.Ger
 .A nevim kde všude i s Yout . A nikde popis nebo video který se týká mého probl.  Když jsem se dostal na odkaž ke stahnutí cs5.5.2 a crack.  Tak mě to hodilo nekam na 5 otázek kde to chce me tel číslo a kdo vyrobil Ipad  a takové Hov.  Muže mi prosím vís někdo napsat poradit pomoc,  co potřebuju k aktualizaci Cs 5.1   ??    A jak na to?    Jinak sorry za pravopis , a také jestli to tu někde už je , já jsem už na palici .  Cs5.1  win 7 ult.32bit  asio4all int zvukovka .  Jen pro přehled .
 .A nevim kde všude i s Yout . A nikde popis nebo video který se týká mého probl.  Když jsem se dostal na odkaž ke stahnutí cs5.5.2 a crack.  Tak mě to hodilo nekam na 5 otázek kde to chce me tel číslo a kdo vyrobil Ipad  a takové Hov.  Muže mi prosím vís někdo napsat poradit pomoc,  co potřebuju k aktualizaci Cs 5.1   ??    A jak na to?    Jinak sorry za pravopis , a také jestli to tu někde už je , já jsem už na palici .  Cs5.1  win 7 ult.32bit  asio4all int zvukovka .  Jen pro přehled .