Projeni nasledovne: MIDI IN/OUT NL3 vede do MIDI OUT/IN Fireface 400 (NL3 chci pouzivat jako master keyboard i pro Virus v Cubase). Analogovy
OUT L+R z NL3 vede do ANALOG IN L+R na Fireface (chci pak jeste jeden vystup Fireface pustit do INPUT na Virus kvuli efektovani, ale to az pozdeji, zatim resim dulezitejsi problemy

Virus je propojeny pouze USB do PC. V Cubase mam nahraty Virus Control a v sekci "COMMON" mam MASTER OUT nastaveny na USB 1 L+R a SECOND OUT na USB 2 L+R. Doplnuju, ze mam v Cubase nastaveno Fireface ASIO.
Vytvorim v Cubase MIDI stopu (IN nastaveno na Fireface 400 MIDI), pres NL3 udelam noty a chci to pustit ven pres Virus TI (nastavim OUT - Virus TI VST). Vsechno je v pohode, NL3 mi hraje na vedlejsich stopach, MIDI data cestuji, v mixeru vidim VTI1 a VTI2 Virusu, v pohode mi funguje automatizace (tocim cutoffem na Virusu a Cubase zapisuje data).
Problem je jediny. Virus TI nevyluzuje zadny zvuk. (Pokud ho zkusim pustit soubezne ANALOG OUT do Fireface, tak hraje, i kdyz s silenym zpozdenim a obcas zvuk hraje jako kdyby mel nekonecne "release" - tzn. i pri prepnuti banky Virusu zni porad soubezne i predchozi zvuk). Co mam blbe zapojeno na tom USB spojeni?
Diky za rady, jsem ve Virusu zatim newbie