VSTi The Grand 1.0 a rendering z Cubase SX 3.0

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
lukemarty
Příspěvky: 107
Registrován: 05 úno 2003 14:41

VSTi The Grand 1.0 a rendering z Cubase SX 3.0

Příspěvek od lukemarty » 03 led 2007 16:58

Ahoj.

Narazil jsem s VSTi pianem The Grand ve verzi 1.0 na zajimavy problem. Normalne to prehrava, ale pri renderingu (audio mixdovn) v Cubase SX 3.0 se to jaksi zacykli a jenom stoupa cas ETA a jedine reseni je sestrelit Cubase.

Nasel jsem na Internetu reseni. Delat audio mixdown v RealTime (volba v dialogu pro rendering)

Toz treba nekomu tato informace k necemu bude.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 03 led 2007 17:20

stahni si upgrade na 1,1 vse je pak ok
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 03 led 2007 23:35

lukemarty : inak sa to nezacykli .. Ale trva to hrozne dlho .. neviem .. 100x relatime .. alebo kolko .. viem ze par taktov robi par minut ..

Ale riesi to ten update samozrejme ..

lukemarty
Příspěvky: 107
Registrován: 05 úno 2003 14:41

Příspěvek od lukemarty » 04 led 2007 10:40

Diky. Ten upgrade mne nenapadl

lukemarty
Příspěvky: 107
Registrován: 05 úno 2003 14:41

Příspěvek od lukemarty » 04 led 2007 13:18

lukemarty píše:Diky. Ten upgrade mne nenapadl
Heureeka. Funguje to :))

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 04 led 2007 23:10

lukemarty : ked sme ti to dvaja potvrdili , tak by malo! :)

lukemarty
Příspěvky: 107
Registrován: 05 úno 2003 14:41

Příspěvek od lukemarty » 08 led 2007 10:02

Dno píše:lukemarty : ked sme ti to dvaja potvrdili , tak by malo! :)
Ani na chvili jsem nezapochyboval. Jen jsem musel vyventilovat svoje nadseni :)

Diky chlapi

Odpovědět