WaveLab8

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

WaveLab8

Příspěvek od oldcable » 21 lis 2013 13:22

Z dovodu, ze nie je forum pre WaveLab tak pisem o radu v tomto. WaveLab 8 - nemozem prist na to, ze pri Global Analysis nemam Loudness/Minimum na
-00 dB. Pravdepodobne to nebude chyba, lebo rozne nahravky maju rozne udaje, ale ma to aj tak zaujima. Poradi niekto ?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2678
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: WaveLab8

Příspěvek od MDudas » 21 lis 2013 14:10

Mohol by si po slovensky/cesky ? :shock: :)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: WaveLab8

Příspěvek od pavlii » 21 lis 2013 14:31

Bude myslím záležet na velikosti toho analyzačního "okénka". Muselo by být dostatečně malé.

P.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: WaveLab8

Příspěvek od oldcable » 21 lis 2013 15:02

Posielam foto
Přílohy
Moje.jpg
Moje.jpg (189.38 KiB) Zobrazeno 485 x

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: WaveLab8

Příspěvek od oldcable » 21 lis 2013 15:04

Teraz to je org CD
Přílohy
Org.jpg
Org.jpg (191.67 KiB) Zobrazeno 484 x

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: WaveLab8

Příspěvek od pavlii » 21 lis 2013 15:24

LOL.....OK, tak další tip (na tomhle to zjevně viset nebude): DC Offset.

P.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: WaveLab8

Příspěvek od biscuit » 21 lis 2013 19:44

:-D to je fakt neuveritelny... na co ti ty analyzy jsou, kdyz ani nevis co ti rikaji :-)
to ze mas minimalni uroven cca -71 dB, to neznamena nic jinyho, nez ze to je minimalni uroven, ktera se v nahravce objevi. jestli byl analyzovan i kus pred prvnim opravdovym zvukem nahravky (nevim jestli to byl ton, uder bicich, nebo neco jinyho), znamena to, ze sum nahravky ma takovou uroven. kdyby si pouzil fade in/out, mel by ses na minus s nejvetsi pravdepodobnosti dostat. co to ale vypovida o nahravce? absolutni 0... maximalne tak, jakou uroven ma sum, ale track nemusi zacinat nebo koncit absolutnim tichem/sumem. proste cisla bez ucha jsou vetsinou uplne k nicemu v tehle oblasti :-)

jinak dc offset, resp. pritomnost stejnosmernyho napeti, samozrejme muze bejt taky pricinou :-)
Naposledy upravil(a) biscuit dne 21 lis 2013 20:02, celkem upraveno 2 x.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: WaveLab8

Příspěvek od oldcable » 21 lis 2013 19:49

Pavlii
Pouzivam HW compresor a tam je sprava jasna :
There is no substantial DC offset in the selection.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: WaveLab8

Příspěvek od biscuit » 21 lis 2013 19:50

no ale pak to zas nahravas zpet do pc, ne? :-)

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: WaveLab8

Příspěvek od oldcable » 21 lis 2013 19:50

biscuit
Dik je mi to uz jasne

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: WaveLab8

Příspěvek od biscuit » 21 lis 2013 20:01

to je dobre. mel jsem trochu strach, aby ses "zase" neurazil ;-)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: WaveLab8

Příspěvek od pavlii » 21 lis 2013 20:18

Díky za help kluku! ;-)

P.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: WaveLab8

Příspěvek od oldcable » 21 lis 2013 20:29

Sranda je o zivote.
Pavlii-gagger
Ja som uz v pozehnanom veku.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: WaveLab8

Příspěvek od pavlii » 21 lis 2013 20:56

Mě už někdy přijde, že já taky (ale třeba tahle diskuse zde nebyla kontraproduktivní - jukni vedle do "Otázky na Cubase" :-D ).

P.

Odpovědět