Zablokovaný MIDI port u Cubase 7

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 623
Registrován: 02 led 2007 05:44

Zablokovaný MIDI port u Cubase 7

Příspěvek od markuc » 14 srp 2013 17:03

Stala se mi taková zvláštní věc, při natáčení MIDI stopy z klávesnice Arturia Analog Factory najednou přestaly jít z této klávesnice do Cubase MIDI data. Po všech možných restartech a resetech MIDI portů se mi to již nepodařilo rozchodit. Měl jsem podezření na tu klávesnici, ale pod Reaperem normálně funguje.
V C7 jiná klávesnice přes jiný MIDI port taky funguje bez problémů.

Napadá vás někoho, co to může být ?

Díky za reakce.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Zablokovaný MIDI port u Cubase 7

Příspěvek od Pytkin » 14 srp 2013 17:06

no v midi portoch je zapnuta ?

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 623
Registrován: 02 led 2007 05:44

Re: Zablokovaný MIDI port u Cubase 7

Příspěvek od markuc » 15 srp 2013 10:56

Samozřejmě je.

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 623
Registrován: 02 led 2007 05:44

Re: Zablokovaný MIDI port u Cubase 7

Příspěvek od markuc » 15 srp 2013 11:53

Tak záhada vyřešena, jen netuším jak ... dnes jsem zapnul comp a oba porty jedou v pohodě ... několik dní jsem tu Arturii prostě nemohl rozchodit. :?: :?: :?:

Uživatelský avatar
dJR
Příspěvky: 205
Registrován: 10 říj 2012 12:07

Re: Zablokovaný MIDI port u Cubase 7

Příspěvek od dJR » 15 srp 2013 16:22

Já mám s C7 ještě větší záhadu. Jako MIDI IN používám klasický DIN konektor na svém MOTU interface, protože mám z klimpru taky jen klasiku DIN MIDI OUT výstup... No a když je MOTU připojem k PC přes USB, není problém. Když je MOTU připojen přes Firewire, tak někdy zůstávají vyset tóny... To se děje jen s C7...

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 623
Registrován: 02 led 2007 05:44

Re: Zablokovaný MIDI port u Cubase 7

Příspěvek od markuc » 15 srp 2013 23:37

No to je taky dobrý :) ... ale aspoň máš řešení, prostě připojíš MOTU přes USB a je to. Já mám taky MOTU, ale mkII, tam je jen firewire, ale nic nezlobí. Zkoušel jsi nějak laborovat s ovladačema ? Teď jsou mám pocit na jejich stránkách nějaký nový ... nebo naopak zkusit nějaký starší.

Odpovědět