zase tempo

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

zase tempo

Příspěvek od boro » 03 srp 2006 10:16

Prosim Vas..
Ako mozem previazat MIDI track s vselijako nastavenym tempom
tak, aby sa mi pri strihani a kopirovani MIDI tracku automaticky editovalo
aj tempo?

Dakujem

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Příspěvek od boro » 03 srp 2006 10:33

prikladam obrazok

Obrázek

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 03 srp 2006 13:50

Co takhle locknout MIDI stopu s tempem? (symbol zámku u stopy)

P.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Příspěvek od boro » 12 srp 2006 21:39

velmi pekne dakujem, bol to pre mna problem, skusim to. Hned, ako sa vratim z Krety.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Příspěvek od boro » 28 srp 2006 12:44

ehm, ked aktivujem visaci zamok vedla midi stopy, tak je midi stopa needitovatelna. - nekopirovatelna, neposuvatelna, nezrkadleniaschopna...

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Příspěvek od boro » 30 srp 2006 19:17

pavlii, si asi myslel aktivovat NOTU namiesto HODIN.
To ale nic neriesi. Ked okopirujem MIDI track, tak bez naeditovaneho tempa

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 31 srp 2006 00:03

2boro: hmm....sice nemyslel, ale to nevadí. Obávám se ale, že to fungovat nebude, protože změny tempa jsou součástí Tempo stopy, což je separátní stopa k té MIDI.

P.

Odpovědět