Zvukova stopa
Zvukova stopa
Vcera som nahraval niekolko stop, ale jednej zasibalo, alebo mne. Jednoducho signal (vocal)do stopy neukazoval nic, ale ked som to prehral tak to bolo nahrate. Na stope neukazuje vobec nic, ale zvuk ide. Potom som to prehodil do inej stopy a to iste. Nechapem co sa stalo.
-
- Profesionál
Re: Zvukova stopa
Tak to neni akorát vykreslený. O jaký daw jde?
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
DAW je Cubase 7,5, napojene mam do Steinberg MR816x
24 XLR = Input 3x MR 816X
ouput z 3x MR 816X do staruckeho 24x mix analogu
z mixu idu 4x sluchatka
24 XLR = Input 3x MR 816X
ouput z 3x MR 816X do staruckeho 24x mix analogu
z mixu idu 4x sluchatka
v cubase by mala byt daka funkcia , ktora znova vytvory peak file .. ale ho treba zmazat a vytvori sa sam pri otvoreni ..
Cubase vytvari grafickou formu stopy a ta je ulozena v projektu ve folderu "images" s koncovkou .peak. Pokud tento soubor vymazes Cubase ho vytvori automaticky znova. Snad ti to pomuze.
Vy jste teda radilové
zkuste nejdřív číst popis problému. Reálnější příčina je omylem vypnutá volba "Create Audio Images During Record" - v dialogu Preferences.
P.

P.
Ale jemu to udelala jen jedna stopa. Proto si myslim ze je to .peak Ta funkce co uvadis je snad jen na celkove vykreslovani pri nahravani. Pokud je funkce vypnuta tak se obraz vykresli az po ukonceni nahravani. Tady jde o to ze se jedna stopa nevykresli ani po presunu na jinou stopu. Ja se stimhle problemem setkal jen snad u 2 projektu v C6 a vymazani tohoto souboru pomohlo. Obcas se to muze stat pri PUNCH IN.
Naposledy upravil(a) Stan dne 20 lis 2014 13:40, celkem upraveno 1 x.
tiez to vidim ako stan .. raz sa mi to tiez stalo , ked som mal problemy s dikovym polom .. audio tam bolo , ale vlna prazdna .. pomohlo zmazat peak file ..
Aha - ono jde taky vlastně o to, jak se srovnat s "...pak som to prehodil do inej stopy...". Samozřejmě vykreslování peaků ex-post funguje tak, jak jste popisovali.
P.
P.
Kurnik sopa po Nitransky, zajtra idem do studia a kuknem na to, ako sa vlastne zvukovky medzi sebou poprehadzovali. To nastavenie je velmi zlozite. To Vas nebudem zatazovat. Makal na tom Bolas. Dik, zatial Caf.
to neni zvukovkama, nic nestuduj jen vymaz .peak a otevri session. Cubase je vytvori znova. Pak by se mela stopa zobrazovat normalne.
Dik, v pondelok dam vediet ci to ide.