Amy Winehouse
jj já už to slyšel dávno a několikrát - ale jen tak v autě když jsme jeli na hraní, ale když si to pustím tady na bedýnkách v klidu tak to teda zírám.
je dobře že se někdo snaží hudbu neustále někam posouvat a inspirovat se u starých mistrů.
když tohle oblepí kolem nesmírně talentované mladé dívčiny, je to radost.

je dobře že se někdo snaží hudbu neustále někam posouvat a inspirovat se u starých mistrů.
když tohle oblepí kolem nesmírně talentované mladé dívčiny, je to radost.

Ja mam Amy moooc rada... Od prvniho zahlednuti Rehabu na MTV jsem z ni uplne mimo...
Ale obavam se, ze to s ni asi dopadne dost spatne... teda pokud ji jeji otec nezbavi svepravnosti - jako ten od Britney Spears...
A jinak jsem cetla, ze texty si pise sama a jsou hodne inspirovane jejim zivotem - viz. rehab... Cela ta prulomova deska je hodne ovlivnena po strance textu rozchodem s ted uz manzelem Blakem... V te dobe taky dramaticky zhubla... Pak se udelala slavnou a najednou se ten pan vratil a vzal si ji... Skoda, ze ho pak hned zavreli do vezeni a tedka to vypada na rozvod...
Ale obavam se, ze to s ni asi dopadne dost spatne... teda pokud ji jeji otec nezbavi svepravnosti - jako ten od Britney Spears...
A jinak jsem cetla, ze texty si pise sama a jsou hodne inspirovane jejim zivotem - viz. rehab... Cela ta prulomova deska je hodne ovlivnena po strance textu rozchodem s ted uz manzelem Blakem... V te dobe taky dramaticky zhubla... Pak se udelala slavnou a najednou se ten pan vratil a vzal si ji... Skoda, ze ho pak hned zavreli do vezeni a tedka to vypada na rozvod...

lep: oni muzou otcove zbavovat svepravnosti?
Kazdopadne ja si myslim, ze nejaka zaminka (ucel sveti prostredky) by se prece nasla snadno, vzdyt fetuje i verejne na koncertech (viz youtube), atd. atd., ja nechapu, proc ji soud neumisti do lecebny... otazka ale je, jestli by to pomohlo, kdyz by to bylo nedobrovolne... mozna by to ale jeji sance precijen zvysilo... krava blba
(tohle uz neni moc vtipny... http://www.whenwillamywinehousedie.com/)

(tohle uz neni moc vtipny... http://www.whenwillamywinehousedie.com/)
Mě se to co dělá moc nelíbí...popravdě jsem toho ani moc neslyšel a ani nemusím, mě ten Rehab celkem stačí. Je to divný, mám radši víc pop a elektroniku. Mě se víc líbí Katty Perry, akorát to už mě nebaví, je to dost jednoduché a průhledné.
Co se Rehab týče, tak jsem si pouštěl několik Live verzí z YouTube a mráz po zádech mi z toho nejezdí, nemusím to tedy slyšet znovu.
Co se Rehab týče, tak jsem si pouštěl několik Live verzí z YouTube a mráz po zádech mi z toho nejezdí, nemusím to tedy slyšet znovu.
... no v Zemi velkych moznosti zrejme ano... U Britney Spears stacilo otci u soudu dokazat, ze v souvislosti se svym psychickym a fyzickym stavem, neni schopna postarat se o sve zalezitosti a sve deti a bylo to... Ted otec rozhoduje (spolecne s jejim bratrem, ktery je taky porucnik) o jejich penezich a majetku. Zatim je to prodlouzeno soudem do zacatku noveho roku a pak bude dalsi soud, kde se uvidi...Cyril píše:lep: oni muzou otcove zbavovat svepravnosti?![]()
A deti ji vzali uplne a dali je byvalemu manzelovi, takze ten ji je ted podle rozvrhu pujcuje...

co na tom že je to fetka v 60tých letech fetoval každej druhej a vznikaly legendární a geniální věci který nebudou zapomenuty. Drogy mají ve spoustě případu ten pozitivní účinek na muziku, a muzikantum se otevírá jinej pohled na spracování tý muziky. A pokud se děfče ufetuje, pro ní to bude jen slušnej plus a jistota že neskončí jako Zagorová 

- Pierre niko
Tak jenom maly update na Amy... Zatimco ona skotacila na dovolene v Karibiku, tak jeji manzel se rozhodl, ze se s ni rozvede... Ona tvrdi, ze mu to nedovoli, ale jeho rodina hlasi, ze on to tentokrat mysli vazne... Mam pocit, ze nas ceka dalsi vesela rvacka o velky prachy!
A jeste pro srandu - ve stejne dobe - teda behem dovolene v Karibiku - vykradl nekdo Amy barak v Camdenu a sebral sbirku cennych kytar a nahravaci equipment...
))) Zustala ji jenom kajtra, co si s sebou vzala na dovcu - ta kterou dostala od Universalu za to, ze vyhrala loni Grammy.
No ma to blby holka...
A jeste pro srandu - ve stejne dobe - teda behem dovolene v Karibiku - vykradl nekdo Amy barak v Camdenu a sebral sbirku cennych kytar a nahravaci equipment...

No ma to blby holka...