Brian Eno novy album
Brian Eno novy album
http://brian-eno.net/#headlines
Brian Eno vydal novy album na labeli Warp Records, som zvedavy... spolupracoval s nim aj Jon Hopkins
Brian Eno vydal novy album na labeli Warp Records, som zvedavy... spolupracoval s nim aj Jon Hopkins
Re: Brian Eno novy album
taky sem moc zvedavej

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ten první track mi zní naprosto úděsně (agresivní elektronický mišmaš), druhý lepší a třetí se mi nespustil ...
mě se teda líbí všechny!
je vidět, že ENO nestárne a nezatuhl na nějakým modelu ( ambient...)
supr.
ta třetí mě teda dost překvapila za půlkou...
a zvučíky jedna báseň - mě to teda nenudí
je vidět, že ENO nestárne a nezatuhl na nějakým modelu ( ambient...)
supr.
ta třetí mě teda dost překvapila za půlkou...
a zvučíky jedna báseň - mě to teda nenudí
no ja si to sosnul a po prvnim poslechu hned smazal. Asi jsem uz nekde jinde. Me to prislo jako silenej mismas nervnich zvuku a nalad s ambientnimi tony a sekvencemi - ne zeby to tak nemel i driv, ale tohle mi prislo divny. Jeho starsi veci se mi teda libej moc, zejmena spoluprace s R.Frippem nebo jeho pro me nezamenitelna prace s hlasem a vocoderem. Naposledy jsem slysel Another Day on Earth z roku 2005 a to me tehda bavilo.
ale pro nekoho, kdo jede na stejne vlne to muze byt lahudka.
Co by bylo hodne zajimavy, kdyby Eno produkoval desku A.Wildera aka Recoil
ale pro nekoho, kdo jede na stejne vlne to muze byt lahudka.
Co by bylo hodne zajimavy, kdyby Eno produkoval desku A.Wildera aka Recoil
Zdaleka nejlepší je stejně "Music For Airports" 

Priznam se, ze mu uplne taky nerozumim. Nijak zasadne me to neodrazuje, neco je na tom zajimavy, ale po prvnim poslechu nemam chut se k tomu vracet z jinyho duvodu nez ze zvedavosti, jestli tam nahodou nebude neco, co sem hned nechyt.
Musim rict, ze me to teda moc nebavi zvukove
... ani ta pianovka neni nijak uzasna, zni mi dost MIDI (to je u me nadavka).
Hopkins rozhodne sam o sobe zatim vede.
Ten rozhovor je ale supr
.
Musim rict, ze me to teda moc nebavi zvukove

Hopkins rozhodne sam o sobe zatim vede.
Ten rozhovor je ale supr

No je to divný, takový vycmrdlý jakoby, nějaký zvuky sou pěkný ale vypadá to na další vycmrdlej pokus vymáčknout z už vymáčkanýho citrusu ještě par kapek svěží štávy. Třeba se ale mýlím, desku určitě poslechnu ale zatím mě to ted nějak neoslovilo.
http://createdigitalmusic.com/2010/11/l ... d-friends/
Cely album k poslechu... sou tam urcite hezky veci... a takhle v kontextu me tam bavej i ty veci, co me vytrzeny na jeho strance tak nebraly.
/ musim jen rict, ze se mi casto hodnoceni podle prvniho poslechu moc nevyplaci... viz portishead 3, ktery sem rychle zavrh a pak objevil
Cely album k poslechu... sou tam urcite hezky veci... a takhle v kontextu me tam bavej i ty veci, co me vytrzeny na jeho strance tak nebraly.
/ musim jen rict, ze se mi casto hodnoceni podle prvniho poslechu moc nevyplaci... viz portishead 3, ktery sem rychle zavrh a pak objevil

ved ten Dick Flash vyzera ako Briano Eno s vlasmi a okuliarmimatucha píše: Ten rozhovor je ale supr.
demsky: prave proto je to kvalitni rozhovor. Nedovedu si predstavit, ze by si Eno nechal skakat do reci . . . . . teda krome sebe
nejlepsi je to na konci - "you love playing what somebody else is playing, as much as you enjoy playing with your self"
. . . a zmatenej pohled Ena

nejlepsi je to na konci - "you love playing what somebody else is playing, as much as you enjoy playing with your self"

. . . a zmatenej pohled Ena