Jsem si docela jistej, že tohle bude pár z vás zajímat, teda pokud jste již nečetli:
http://blackdownsoundboy.blogspot.com/2 ... urial.html
+ diskuse na KVR:
http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... sc&start=0
Burial - Untrue
-
- Profesionál
no me to zas tak nepřekvapuje ze používá jenom soundforge, resp. ne zas až tolik
v prvnich 30 sekundach až minutě tracku ukáže všechen materiál a pak tu bublinu nafukuje nesnesitelně dlouho... kdyby byli ty tracky o půlku kratší, by se mi to líbilo víc, resp. by mě to nenudilo k smrti, no jo no "pohřeb"...
nevím jestli se tomu říká dupstep neboco, dubovou příchuť to má, to jo... celkově vinylový sound (teď nemyslím to, že tam jsou samply praskání desky); atmoška vynikající, ale nepříjde mi strašidelná, jak někdo někde prohlašoval v nějaké recenzi; basy krásně tupé a hluboké samozřejmě, jak jinak
v prvnich 30 sekundach až minutě tracku ukáže všechen materiál a pak tu bublinu nafukuje nesnesitelně dlouho... kdyby byli ty tracky o půlku kratší, by se mi to líbilo víc, resp. by mě to nenudilo k smrti, no jo no "pohřeb"...
nevím jestli se tomu říká dupstep neboco, dubovou příchuť to má, to jo... celkově vinylový sound (teď nemyslím to, že tam jsou samply praskání desky); atmoška vynikající, ale nepříjde mi strašidelná, jak někdo někde prohlašoval v nějaké recenzi; basy krásně tupé a hluboké samozřejmě, jak jinak
Fractal píše:no me to zas tak nepřekvapuje ze používá jenom soundforge, resp. ne zas až tolik

Když jsem to slyšel poprvé, skoro mě to neoslovilo. Pak se mi ale v hlavě zůstala taková nejasná melodie z Archanděla, a tak jsem to poslechl znova.. Objevili se věci, který jsem předtím neregistroval. Začalo se mi to líbit. Hlavně 2 nebo 3 tracky, o kterých jsem přesvědčenej, že jsou silný. Zbytek už nevydržím poslouchat, výplň. Je to trochu takový rychle splácaný, prej dělá track max. 2 dny. Docela mazec - nasekat 24 alb za rok

Nicméně ty změny pitche na vokálech atp. si nedovedu představit dělat bez sequenceru..
Zvuk a atmosféra se mi taky líbí. Jo jo basy zněj moc sametově.Fractal píše: nevím jestli se tomu říká dupstep neboco, dubovou příchuť to má, to jo... celkově vinylový sound (teď nemyslím to, že tam jsou samply praskání desky); atmoška vynikající, ale nepříjde mi strašidelná, jak někdo někde prohlašoval v nějaké recenzi; basy krásně tupé a hluboké samozřejmě, jak jinak