Channel 7, (Tomas Senkyrik ambient album)

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
Tom Šen

Channel 7, (Tomas Senkyrik ambient album)

Příspěvek od Tom Šen »

Na konci září jsme vydali u Michala Kořána, na jeho labelu Blue Lizard album Channel 7. Kromě elektroniky zde mají poměrně velký prostor housle a kontrabas, nahrál je Pavel Rajmic. V průvodním textu píšu o hlavním inspiračním zdroji tohoto projektu. Původně jsem si nebyl jistý zdali ho mám uvádět, nakonec jsem se o něm rozepsal, ovšem s odstupem několika dní si stále kladu otázku, jestli jsem o tom měl psát :D

Odkaz na album:
https://bluelizard.bandcamp.com/album/channel-7

Jsem velice rád, že zde na naší menší ambientní scéně Michalův label existuje. Doporučuji k poslechu jeho katalog, objevil jsem tam krásné věci, které nejsou žádnými novinkami, ale svou krásou a nadčasovostí jsou velmi inspirativní.

tony9

Re: Channel 7, (Tomas Senkyrik ambient album)

Příspěvek od tony9 »

Tome, album si poslechnu.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Zajímavé to povídání o inspiraci. Pro mě jsou tyhle informace vždycky milým bonusem. Pomáhá mi to s lepším pochopením látky.

Ten soundtrackový duch, kterého to nepochybně úspěšně nasálo, z toho dělá pro mě atraktivnější typ ambientní hudby. Pro mě je ambient obecně hrozně širokej oceán a mám z něj rád právě ty vody, kde se nevydávám tolik na hloubku - neztrácím se v (pro mě) úplné abstrakci, můžu se přidržovat rytmů i nějakých motivů, které pro mě dělají tu hudbu uchopitelnější, stravitelnější a vlastně i nějak zapamatovatelnou.

Plánujete to hodit na stream platformy? Všiml jsem si na Tidalu (moje fav platforma), že tam máte předešlý počin na stejném labelu. Nějak jsem si už odvykl si hudbu nakupovat ;-)

jackies

Příspěvek od jackies »

Také poslechl.
btw Biscuit: mám tu nějaké věci zase na zkontrolování 8) :wink:
muzikant

Odpovědět