EZONE KOMPILACIA

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět

Termin uzavierky pre tracky pre compilaciu

1.4.
2
17%
1.5.
1
8%
1.6.
1
8%
1.7
0
Žádná hlasování
1.8+
4
33%
21.12.2012
4
33%

Celkem hlasů: 12

tomy45

Re: EZONE KOMPILACIA

Příspěvek od tomy45 »

Asi najjednoduchsie je vytvorenie fan page na fejsbuku. Administratorom stranky moze byt hocikto, pripadne kazdy kto tam bude mat nalinkovany svoj song. Na nastenku (wall) sa hodia linky na mp3 z ezone ftp. Kazdy kto bude chciet ohodnotit skladbu od konkretneho interpreta ma moznost "paci sa mi to" (like) pripadne ma moznost pridania komentu.

Fejsbuk ma svoj flashplayer, cize kazdy link na song je prehratelny priamo na stranke. Prehrava aj ine formaty *.wav *.ogg takze no problemo ;-)

Sirenie (reklama) stranky je jednoducha a ucinna. Pridanie sa za fanusika + kazde pridanie sa k fanpage je zobrazovane v novinkach, aj v profile.

fova

Příspěvek od fova »

Kdyz nemas uzivatele na Facebooku, tak si to ale nepustis. Nebo se pletu?

Lidi, kteri nejsou na FB je stale hooooodne (napr. ja tam nejsem a ani to neplanuji :wink: )

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

fova píše:Kdyz nemas uzivatele na Facebooku, tak si to ale nepustis. Nebo se pletu?

Lidi, kteri nejsou na FB je stale hooooodne (napr. ja tam nejsem a ani to neplanuji :wink: )

Spustis to i tak ;-) staci ti klasicky link na stranku a mozes si spusti muziku a pozerat obrazky :-)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

*BUMP* - *PUMP*

Odpovědět