Hledám schopného člověka, skladatele ambientní hudby (dark ambient), který by mi pomohl s projektem Fallout: Broken Dreams. Jedná se o mod Fallouta 2. Zdali vám je toto téma téma blízké a chtěli byste přispět do projektu, jenž se snaží přinést fanouškovské scéně něco nového, můžete mě kontaktovat buď pomocí tohoto fóra (prostě napíšete odpověď s uvedením kontaktu), anebo odpovíte na e-mail výše uvedený.
c9000 píše:jako dlouholetý falloutista se přikláním k možné spolupráci, uvidíme jak se vyvine debata, ale tohle pro mně zní moc zajímavě!
Zdravím.
Jsem velice rád, že jste se ozval tak rychle. Zanechávám zde své ICQ číslo: 329081522 (nick Asmodius - nenechte se zmást). Napište mi, prosím, já si Vás přidám do kontaktů a naše debata o tom, co bude a co ne, může začít.
The-Smallest: aha, díky za info...s jesterem jsem se kdysi pohadal ohledne hudby do toho jeho projektu, tak jen zjistuju...moje ukazky se mu libily, ale chytil jsem se s nim, protoze mi do toho chteli kecat nejaky jiny lidi a jeste mel myslim nejakyho svyho kamose co tam chtel taky mit nejakou hudbu a neumel to se zvukem...nechtel jsem aby tam byly rozdily ve zvukove kvalite (by si lidi mohli myslet, ze to je ode me), jesterovi to bylo jedno, tak jsem se mu na to vykaslal...
bych ti doporucoval, aby ti to delal jenom jeden clovek tady z Ezone (ja ne, znova uz do podobny hudby nejdu)...
jinak sorry za OffTopic a good luck, fandove Falloutu tu jsou, jsi na spravnym miste...
Jindy2 píše:The-Smallest: aha, díky za info...s jesterem jsem se kdysi pohadal ohledne hudby do toho jeho projektu, tak jen zjistuju...moje ukazky se mu libily, ale chytil jsem se s nim, protoze mi do toho chteli kecat nejaky jiny lidi a jeste mel myslim nejakyho svyho kamose co tam chtel taky mit nejakou hudbu a neumel to se zvukem...nechtel jsem aby tam byly rozdily ve zvukove kvalite (by si lidi mohli myslet, ze to je ode me), jesterovi to bylo jedno, tak jsem se mu na to vykaslal...
bych ti doporucoval, aby ti to delal jenom jeden clovek tady z Ezone (ja ne, znova uz do podobny hudby nejdu)...
jinak sorry za OffTopic a good luck, fandove Falloutu tu jsou, jsi na spravnym miste...
Dobře, dobře. Pravda je ta, že bych byl raději, aby to celé udělal jen jeden člověk. Právě kvůli rozdílům. Mě zajímá hlavně kvalita. Musí to být nové, ale zároveň padnoucí a hodící se do světa Falloutu...
The-Smallest píše:
Dobře, dobře. Pravda je ta, že bych byl raději, aby to celé udělal jen jeden člověk. Právě kvůli rozdílům. Mě zajímá hlavně kvalita. Musí to být nové, ale zároveň padnoucí a hodící se do světa Falloutu...
Tak to je dobře - jeden člověk, to je pro tuhle nezávislou věc podle mě nejlepší a nejkvalitnější řešení.
Tak nějak bych, být organizátorem, hledal tvůrce hudby až bude projekt někde za polovinou. On pak bude pak muzikant zklamaný, až projekt, jako 9/10 dalších fallout2 modů, nikdy nespatří světlo světa ...
SadLuck píše:Tak nějak bych, být organizátorem, hledal tvůrce hudby až bude projekt někde za polovinou. On pak bude pak muzikant zklamaný, až projekt, jako 9/10 dalších fallout2 modů, nikdy nespatří světlo světa ...
Zdravím.
Ano, je to pravda. Na druhou stranu mám pocit, že tvorba hudby není záležitost jednoho večera (ale mohu se samozřejmě mýlit). A připadne mi, že čekat pak by prostě bylo zbytečné.
Neříkám, že chci do týdne dvacet skladeb. Chtěl bych spíše získat člověka, na kterého bych se v budoucnosti mohl spolehnout...
ja by som mohol pomoct so zopar trackmi, mimo to ze som zlozil dost vela hudieb do hier, tak dark ambient je celkom zaujimavy (nieco ako Robert Rich, Aphexow SAW II, niektore veci Briana Ena napriklad On Land). keby sa ti nedarilo nikoho zohnat tak mi napis pm, rad pomozem i ked som dost zaneprazdneny.