se ozvi...pokud máš zájem a chuť a čas pazount@seznam.cz
Hledám do hudebního projektu pc démona
Hledám do hudebního projektu pc démona
pro vytvoření nového projektu hledám hudebního démona se zkušenostmi vytvářet hudbu na PC a pod...více
osobně ...Plzeňsko ...Nástroje : bici, basa, kytara, zpěv + elektronika
- developdevice
- Vybavení
Re: Hledám do hudebního projektu pc démona
Zdar, čas sice nemám, dělám čím dál víc zvukařinu než muziku, ale ukaž co umíš a uvidíme..
..a tak..
..a tak..
ahoj hezký waw...
ale je to na živo asi hoodně technicky náročný...nevím jestli jsem to dobře napsal, ale sháním na projekt někoho, kdo by zvládl klávesy a podkladyk hudbě, která se bude tvořit v rámci možností tzn.....již udělané nápady dodělat do podkladů a s těma hrát a samozřejmě vytvářet nové skladby a to vše tak, aby se to dalo hrát naživo ato s podkladama- což bude plnější a nářez....tohle je super....asi už v tom umíš chodit..takže spíš jestli bys měl zájem....máme praxi v hraní a celkem na určité úrovni..ted už jen sehnat správné lidi na projekt vytvořit cca 10-15 věcí a zkusit kluby.---festík...jak to půjde... co ty na to???
ale je to na živo asi hoodně technicky náročný...nevím jestli jsem to dobře napsal, ale sháním na projekt někoho, kdo by zvládl klávesy a podkladyk hudbě, která se bude tvořit v rámci možností tzn.....již udělané nápady dodělat do podkladů a s těma hrát a samozřejmě vytvářet nové skladby a to vše tak, aby se to dalo hrát naživo ato s podkladama- což bude plnější a nářez....tohle je super....asi už v tom umíš chodit..takže spíš jestli bys měl zájem....máme praxi v hraní a celkem na určité úrovni..ted už jen sehnat správné lidi na projekt vytvořit cca 10-15 věcí a zkusit kluby.---festík...jak to půjde... co ty na to???
- developdevice
- Vybavení
No.. jak říkám.. dělal bych tak maximálně přicmrndálistu z domova
Živé hraní už mám za sebou a vím dobře co to obnáší
. Dneska je situace možná ještě o něco horší, než v době kdy jsem jezdil s kapelou
Zaměřuji se dnes už spíš na činnosti, které jsou aspoň trochu rentabilní. Rodina se ze vzduchu nenají, jestli mi rozumíš
Nápadů mám dost, jsem schopen udělat od A po Z vše sám..vymyslim, nahraju (mobilně), míchnu... žádný problém, ale na živé performence to u mě fakt moc nevypadá 
ok
chápu velice dobře a podle stránek a ukázek seš asi jinde než nějaký zapálený samouk...takže díky za určitou nabídku a pokud bych mohl určitě bych v budoucnu některé věci s tebou konzultoval- příp si nechal poradit...takže přeji čistý zvuk a pohodu. Petr
chápu velice dobře a podle stránek a ukázek seš asi jinde než nějaký zapálený samouk...takže díky za určitou nabídku a pokud bych mohl určitě bych v budoucnu některé věci s tebou konzultoval- příp si nechal poradit...takže přeji čistý zvuk a pohodu. Petr