Hledáme to co každý z nás chce

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Orbbiss Music
Příspěvky: 45
Registrován: 15 led 2020 21:01

Hledáme to co každý z nás chce

Příspěvek od Orbbiss Music »

... Posluchače

Ahoj. Jsme bytosti z jiného světa. Stále více lidí nás bere jako otravná stvoření, obtěžující svými letáčky o spasení ve vašich schránkách. Abychom se odprostili od předsudků, stěhujeme se k vám na Zemi. Máme rádi Ambient, Downtempo, Elektroniku, Relaxační hudbu a Lucii Bílou.

Naše mimozemská kapela se skládá ze tří členů. Vypadáme stejně ale každý máme jiné smysly.
Prvním je OR. Ten má chuť. Druhý je BB - cítí vůne. A třetí je ISS. Ten vidí váš svět barevně.
Vaše planeta je nádherná. Ale každý z nás může vnímat pouze část její krásy. Proto jsme spojili své smysly a naše hudba je jakousi kombinací toho co cítíme a vnímáme.
Jsme rádi, že jsme právě na vaší planetě, protože tady má každý všechny smysly. A pokud někoho potkalo neštěstí nebo nešťastný osud, doufáme, že alespoň část naší tvorby mu/jí přinese radost.

V nejbližší době vydáváme své druhé album, které jsme nazvali "The Fifth World". Je inspirováno mořem. Vylepšili jsme mix, kompozici a v tracklistu naleznete i pár skladeb, které se od ostatních liší. Jsou to "04 The Voice Of Desire, 08 Dreams Of Childhood a 10 Swim Through The Sea Of Hope". Taková hudba právě frčí na naší planetě. Už se nemůžeme dočkat, až vám album představíme.

V přílohách posíláme naši fotografii, kde si nás můžete detailně prohlédnout a obal nového alba s trojůhelníkovou bránou do našeho světa emocí.
Také vám posíláme první dvě skladby z nového alba a pokud budete chtít, budeme rádi za váš odběr na Youtube nebo Spotify. Také máme Bandzone.
A ještě jedna věc. Děkujeme vám za vaše tipy na únos, které nám posíláte do zpráv na Instagramu ale my lidi neunášíme. To dělají šedí. Ale kdyžtak jim dáme echo.
Mějte se pěkně a příjemný poslech vašima pozemskýma ušima.

SPOTIFY
https://open.spotify.com/artist/3NsnQtwga6yVlRPorwcGx4

YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UC3nl9T ... Kx8p2zm4vQ

Přílohy
OR_BB_ISS_1.jpg
The_Fifth_world_Cover_Novy_FINAL_FINAL_1_2_JPEG.jpg

Odpovědět