tomy45 píše:K spokojnosti oboch panov, som AIR vymazal. I ked sa priznam... tak som skor cakal, filozoficko (ak to tak mozno nazvat) - dialogovy topic, a nie len zoznam linkov co sa dnes hra. Linky skor mali ukazat, demonstrovat debatu, nazor. Ale OK

Ak budem chciet vediet co sa dnes hra, navstivim tento topic a rovno ma odkaze na hudbu link

ja povodne tiez, a tiez by ma takato forma threadu potesila ovela viec

inak naprosto do bodky suhlasim s tym co si napisal... drviva vacsina veci tu pastnutych ako "sucasna" hudba sa od tej 5-10 rokov starejmlisi iba v tym ze to je nabusene limiterami a je tam brutalny sidechain... inak tam ziadny zasadny progress nevnimam...
aj ked ono uz podstata tohto threadu - aspon podla nazvu - bola rozporuplna lebo sa to stavalo do pozicie ze tu nikto nevieme hladat a vyznat sa v novej hudbe a potrebujeme to naucit

co je samozrejme holy nezmysel
na druhej strane ta hromada youtube linkov s aktualnou hudbou rozhodne nieje na skodu...
v konecnom dosledku - oxyygen je citlivy na to ked sem niekto pastne vec starsiu ako rok-dva, tak nieje dovod robit mu zle v jeho threade...