Kraftwerk - Schneider odesel

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
micanek
Příspěvky: 194
Registrován: 02 lis 2007 13:12

Příspěvek od micanek » 11 led 2009 16:24

posledni radovka je 2003 tour de france soundtracks

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 11 led 2009 16:30

Diskografie:

2005 Minimum-Maximum (LIVE)
2003 Tour de France Soundtracks
2003 Tour de France 2003
2000 Expo 2000 Remixes
1999 Expo 2000
1999 Tour de France
1991 The Mix
1986 Electric Cafe
1983 Technopop (unreleased album)
1981 Computer World
1978 The Man-Machine
1977 Trans-Europe Express
1975 Radio - Aktivität
1974 Autobahn
1973 Ralf & Florian
1971 Kraftwerk 2
1970 Kraftwerk
1970 Organisation - Tone Float
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 11 led 2009 16:33

Ja myslim, ze vzhledem k jejich veku uz nelze ocekavat, ze budou chrlit kazdy rok novou desku.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 led 2009 20:26

No mne ako posledna doska pripada 1986 Electric Cafe ..

Uživatelský avatar
Sluga
Příspěvky: 5
Registrován: 07 dub 2009 22:12

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od Sluga » 07 dub 2009 22:17

Tak za prvé - na žádných oficiálních stránkách nebylo oznámeno že Schneider odešel! To by přece nebyli Kraftwerk, aby ohlašovali, že od nich někdo odchází... A žádné spekulace ohledně jeho sólové dráhy nikde nevyvstaly. Nedávno se objevil ve Franfurtu na veletrhu MusikMesse, viz v novinkách na Kraftwerk.kx.cz: http://www.kraftwerk.kx.cz/
Zaujimave .. Karl Bartos bol na solovej drahe a bol stale clenom ne ?
- ne Bartos se vydal na sólovou dráhu až po odchodu z Kraftwerk...

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 341
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

KRAFTWERK koncerty X/2011

Příspěvek od jusuf » 24 črc 2011 04:06

Koncerty KRAFTWERK toho roku :

12 OKT 2011 .20h.. MÜNCHEN .... ALTE KONGRESSHALLE .... 3D KONZERT
13 OKT 2011 .20h.. MÜNCHEN .... ALTE KONGRESSHALLE .... 3D KONZERT
13 OKT 2011 .24h.. MÜNCHEN .... ALTE KONGRESSHALLE .... 3D KONZERT

http://www.kraftwerk.com/de/konzerte/in ... zerte.html

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od biscuit » 24 črc 2011 13:39

tak ti ani nevim proc to sem davas, kdyz uz jsou vsechny vyprodane :-(

Uživatelský avatar
Sluga
Příspěvky: 5
Registrován: 07 dub 2009 22:12

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od Sluga » 24 črc 2011 19:21

Njn, Kraftwerk si nedělají nikdy moc velkou promotion, ale určitě budou další koncerty letos i příští rok... stačí sledovat novinky.

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 341
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od jusuf » 24 črc 2011 20:40

Aaaa sakra, to som nevyrozumel...
No veď práve, že čas od času pozriem , či niekde nezahrajú , a oni toto, takto... -(

Uživatelský avatar
Sluga
Příspěvky: 5
Registrován: 07 dub 2009 22:12

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od Sluga » 24 črc 2011 23:14

Každopádně krom těchto koncertů se dva dny nato rozběhne v Mnichově v městské galerii Lenbachhaus výstava videoanimací ve 3D, která potrvá měsíc až do půlky listopadu, viz: http://www.kraftwerk.kx.cz/exhibitions/ nebo http://www.lenbachhaus.de/cms/index.php ... 47dc1eec62. K příležitosti této expozice bude vydána i kniha ve 3D. Dá se předobjednat třeba na Amazonu...

Uživatelský avatar
Sluga
Příspěvky: 5
Registrován: 07 dub 2009 22:12

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od Sluga » 16 zář 2011 20:14

Takže, abyste věděli, jak na vás myslím! http://kraftwerk.tickets.de/en/customer ... -Kraftwerk
Few tickets available due to production releases!
...aneb (pravděpodobně) poslední šance vidět letos Kraftwerk :!:

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od biscuit » 17 zář 2011 18:48

pekny, akorat nevim jak to budu mit s penezma :-( kazdopadne vystavu uz mam naplanovanou, mozna se rychle rozmyslim, zabookuju hotel a zkusim objednat i koncert a spojim to vse dohromady ;)

Uživatelský avatar
Sluga
Příspěvky: 5
Registrován: 07 dub 2009 22:12

Re: Kraftwerk - Schneider odesel

Příspěvek od Sluga » 17 zář 2011 23:54

Ta výstava mi bohužel časově nevychází, což mě docela štve...
Obrázek

Odpovědět