napada me takova basnicka, ale za prve nechci nikoho urazet a za druhe by to stejne nedopadlo na urodnou pudu...
btw. "oběvý" je regulerne na presdrzku. to nekde napsat moje dite, tak ho snad prizabiju, kazdopadne bych mu rozslapal masterkeyboard.
Xudy, podla mna tvrdenie, ze vobec neciti rytmus je velmi prehnane, ale budis kazdy ma pravo na nazor a od toho je tu predsa toto forum a ked sem niekto nieco vypusti, musi byt pripraveny na kritiku. Ale az takto? Ano, na intonacii treba zapracovat a mozno sa trosku skamaratit s metronomom, ale treba spomenut aj pozitiva. Chytlavy refren, pekna melodia, da sa s tym pracovat. Ja si myslim, ze ked nieto robi hudbu pre radost a obetuje do toho svoje usilie, tak to v ziadnom pripade nie je zhovadie.
Poslechl jsem si vše i když mi to dalo zabrat a musím říci že Michala superstar zřejmě nebude ale zjevně ho to baví.
1/Michale měl by jsi zapracovat na intonaci jak již bylo řečeno. Třeba si vzít pár hodin zpěvu aby jsi věděl kde děláš chyby a ubrat na reverbu.
2/Existuje porucha zvaná dyslexie, asi tak.