Rad by som si skusil vytvorit par remixov ze co to da, a preto by som vas chcel poprosit o nejake tipy na stranky, ktore obsahuju zaujimave remix packy (vratane zakladnych udajov, minimalne tempo). Skusil som Google a je toho strasne vela, tak by som rad zuzil vyber na skutocne dobre stranky. Snad su tu ludia, ktori maju o tomto prehlad. Vdaka!
Este jedna otazka - ako je to vlastne s autorskymi pravami v pripade remixu? Co sa dalsieho sirenia tyka.
Remix packy
-
Re: Remix packy
Už skončená soutěž,ale třeba se ti bude líbit http://remix.djshadow.com/
Remix si mozes bachnut na web, ale zadne komercne ucely. Vypocut max... aspon tak to bolo.
Indaba Music napr. ma schopne contesty, niektore su free niektore calujes.
Indaba Music napr. ma schopne contesty, niektore su free niektore calujes.
Je to na domluve no. Ja sem kdysi udelal rework na Underworldy na akce a tak sem napsal jejich managementu a dostal jsem se az k labelu a normalne mi v pohode dali svoleni to hrat na akcich i v radiu. Jen mi to nepovolili vydat, ale to jsem stejne nemel v planu. Jinak contestu je mraky. Odebirej newletter na beatportu a trackitdown.
ja mam s labelom underworldu opacnu skusenost. Zapojil som sa do contestu, kupil som si rmx pack a zacalo to na myspace, kde mi to nejaka databaza neumoznila uploadnut. hadal som sa, nic z toho, zrusil som myspace, dal som to na soundcloud a teraz zacali aj tam. pritom som to nevydaval za svoj track ani nic. demencia.TOM-Thak píše:Je to na domluve no. Ja sem kdysi udelal rework na Underworldy na akce a tak sem napsal jejich managementu a dostal jsem se az k labelu a normalne mi v pohode dali svoleni to hrat na akcich i v radiu. Jen mi to nepovolili vydat, ale to jsem stejne nemel v planu. Jinak contestu je mraky. Odebirej newletter na beatportu a trackitdown.