Sabiani - Fusion (Of different personalities)
Sabiani - Fusion (Of different personalities)
Caute,
dlho som tu nic nepostoval, ale myslim si ze toto stoji za zmienku. Album je moje 2. v poradi a tentokrat som to ponal ako collab album.
To znamena, ze kazdy track je spolupraca s nejakym inym producentom/projektom. Podielali sa na tom ludia ako Deeply Unexpected, Spinnet, Max Peak, ODODDNT atd.. Hudba je, ako uz je u mna zvykom, electronicka. Je tam breakbeat, house aj downtempo a ambient.
Asi je zbytocne to takto obkecavat, radsej si dajte preview a posudte sami:
Alebo si daj rovno link s tvojim preferovanym streamom:
https://www.feiyr.com/x/BRWRL
Konstruktivna kritika je samozrejme vitana..
dlho som tu nic nepostoval, ale myslim si ze toto stoji za zmienku. Album je moje 2. v poradi a tentokrat som to ponal ako collab album.
To znamena, ze kazdy track je spolupraca s nejakym inym producentom/projektom. Podielali sa na tom ludia ako Deeply Unexpected, Spinnet, Max Peak, ODODDNT atd.. Hudba je, ako uz je u mna zvykom, electronicka. Je tam breakbeat, house aj downtempo a ambient.
Asi je zbytocne to takto obkecavat, radsej si dajte preview a posudte sami:
Alebo si daj rovno link s tvojim preferovanym streamom:
https://www.feiyr.com/x/BRWRL
Konstruktivna kritika je samozrejme vitana..
Re: Sabiani - Fusion (Of different personalities)
ahoj. moc se mi to libi. jedina poznamka (neni to ani pripominka), ze mi to cely zni dost retrospektivne. v mnoha chvilich jsem si vybavil jiz davno zasle casy. je pro me zajimavy, ze i pres to velky mnozstvi podilejicich se lidi to prostupuje skoro kazdym trackem. ale jak jsem rekl, vubec mi to nevadi.
zvuk me bavi, ale taktez mi podtrhuje tu "davnou" dobu.
zvuk me bavi, ale taktez mi podtrhuje tu "davnou" dobu.
Biscuit, viem co myslis. Uz mi niekto aj pisal ze mu to pripomina KLF. Ja tam sice tu spojitost nepocujem, ale kazdy si tam najde to svoje. Ja sa ani nesnazim vytvorit nieco nove (rozumej moderne), pretoze modne vlny prichadzaju a odchadzaju. Sem tam ma nieco ovplyvni, to ano. A snazim sa to zakomponovat do svojho stylu..
klf ne, ale je tam spousta feelingu z veci, ktery jsme hravali v devadesatkach. ale jak jsem rikal, vubec mi to neva 

Pytkin, diky, to som rad.
Biscuit, jo chapem ta, v podstate to beriem ako kompliment
Biscuit, jo chapem ta, v podstate to beriem ako kompliment

-
Ahoj,paci sa mi.Presne si sa mi trafil do stylu trackmi syncronicity a microdubs in house.Zvukova kvalita tohoto albumu je top vidno ze plavas v profi vodach.Ak by sa ti niekedy dalo a chcelo mohol by si spravit tutorial na youtube ako riesis mix a mastering. 

Se mi stala věc, že to poslouchám v práci na sluchátka a říkám si
" ty jo, tenhle zvuk tam pěkně pasuje - tam někde vzadu".
Akorát jsem pak zjistil že to byl zvuk při tisknutí jehličkové tiskárny co kolegyně mezitím pustila
" ty jo, tenhle zvuk tam pěkně pasuje - tam někde vzadu".
Akorát jsem pak zjistil že to byl zvuk při tisknutí jehličkové tiskárny co kolegyně mezitím pustila

muzikant
Ihlickovej tlaciarne ? Dufam ze tlacila zo ZX Spectrum ! 

Divoky moriak - diky, som rad ze sa paci. Tvorba tutorialov neni moc pre mna, nemam na to cas a aj tak je toho na YT uz kopec.
Jackies - jehlickove tiskarny to uz je vazne old school. Predpokladam ze ste si ich nechali kvoli tomu zvuku
Jackies - jehlickove tiskarny to uz je vazne old school. Predpokladam ze ste si ich nechali kvoli tomu zvuku

No, old school jak se to vezme
Pořád se vyrábějí, pořád se prodávají a pořád se kupují.
A ví se proč.
Třeba 3 kopie průklepem a každá na různobarevném papíru se někomu hodně hodí, levný provoz, traktorový papír ....
A kurva ten zvuk je boží

Pořád se vyrábějí, pořád se prodávají a pořád se kupují.
A ví se proč.
Třeba 3 kopie průklepem a každá na různobarevném papíru se někomu hodně hodí, levný provoz, traktorový papír ....
A kurva ten zvuk je boží

muzikant